Alkimista Laborgyakorlatok
 

Az Alkimista Laborgyakorlat a mi egyedülálló személyiségfejlesztő és öngyógyító módszerünk, amelynek során test-lélek-szellem egyszerre aktív. Lényege az a felfedezésünk, hogy a tudat teremtőereje sokkal intenzívebb, ha fizikai aktivitással köti össze az ember a mentális gyakorlatokat.

A 30-40 perces Alkimista Laborgyakorlatok egy-egy életterületet vagy problémakört céloznak, amely rendkívül intenzív érzelmi oldódáshoz, mély tapasztaláshoz és az egész személyiséget átalakító felismerésekhez juttatnak téged – legyen szó akár

  • egy meg nem valósult vágyadról,
  • megoldatlan problémáidról,
  • megbánt tetteidről,
  • negatív meggyőződéseidről,
  • egy veszteséged vagy csalódásod feldolgozásáról,
  • vagy a betegséged megértéséről és önmagad gyógyításról.

 

Mit érünk el a módszerünkkel?

  • Bekapcsoljuk a testben rejlő transzcendens energiaközpontokat
  • Kisütjük a mentális terünkből a blokkokat, kiengedjük a bent rekedt érzelmeket, oldjuk a feszültségeket
  • Az így felszabadított erőt felhasználjuk arra, hogy dolgozzunk a személyiségünk átalakításán, az életünk problémáinak megoldásán és felismeréseket tegyünk
  • Intenzív mozgás hatására elérjük, hogy a testünk és az érzelmi állapotunk az eksztázis közelébe jusson, amely utat nyit a tudat kitágításának, a misztikus érzékelésnek

 

 

Próbáld ki ingyenes „Test harmonizáló, öngyógyító és megfiatalító” meditációnkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre és elküldjük neked emailben ezt a hanganyagot

 

 

Vélemények

“A laborgyakorlat… az valami csoda! ❤Minden alkalom egy határozott lépés a tisztább, igazabb, valódi önmagad felé. Ebben a néhány órában végre magadnak adsz, magadért teszel, magadhoz lépsz közelebb. A zaj elhalkul, a világ az ajtón kívül marad, a láncok lehullnak, az életerő felszabadul. Szívből kívánom mindenkinek az élményt!”  (Való Judit)

“Hálás vagyok nap mint nap az Iskolának, a módszer megalkotóinak,mert segítségükkel képes vagyok felismerni,megérteni önmagam értékeit, legyenek azok a legcsodálatosabb kincseim vagy a lebonthatatlannak hitt korlátaim. Az Alkimista Laborgyakorlatokon megtapasztalt tudást, erőt ,energiát, csodát viszem tovább a mindennapjaimba. Tapasztald meg határtalan belső erőd, legyél felismerője önmagad csodájának! Ajánlom mindannyiunknak szívből az Alkimista Labor gyakorlatait!”😍😍(Szűcs Marcsi)

“A labor előtt hulla fáradt voltam, és mivel a nap folyamán egy fogorvos is ténykedett egy fogammal, szóval elgyötört, gyűrött és fáradt voltam. Labor után???!!! Mintha egy tucat feltöltött Duracell nyuszi ugrált volna bennem, és meg éjfél után is pörögtem ezerrel, úgy érezve, hogy kezdhetnem a napot! Viszont! Miután lefeküdtem, nem az volt, hogy éberen forgolódtam, hanem fel perc alatt elaludtam.🙂 Melinda! Egy újabb csodás megtapasztalása volt annak, hogy mit tudsz adni, illetve mire lehetünk képesek. Köszönöm!” 😃🤩😍 (Hraskó János)

“A tavalyi laboron, amikor ezt a gyakorlatot végeztük, meglehetősen gyengén és erőtlenül érkeztem, már hetek óta ilyen állapotban voltam. A gyakorlatok után viszont teljesen feltöltődtem, ismét 100%-on ment a belső reaktorom… De nem ez volt az igazi hatás, hanem az, hogy így is maradtam! Végtelenül hálás vagyok ezért! Azért fogok elmenni ismét, mert meg akarom ezt úgy tanulni, hogy minden nap végezhessem, bárhol is vagyok.” 😃🤩 (Csombok Zsolt)

“Én sokszor hittem azt, hogy ezt nem vagyok képes tovább fokozni, és nem hiszek a csodában! De számomra meglepő volt, hogy minden alkalommal egy mélyebb vagy rejtett részemet fedezem fel itt az iskolában. Igazi spirituális élmény találkozni önmagammal!” (Erdei Márta)

“Ez a gyakorlat elvezet az igazi önvalódhoz. Béke, harmónia és nyugalom árad az emberben. Csodás érzés megtapasztalni, az egységet önmagaddal. Ha teheted, ne hagyd ki. Nagyon hálás vagyok érte🙂!” (Lakos Ibolya)

“Alig várom! Nekem minden labor nagy löketet ad az azt következő időszakra: megkönnyebbülést, tisztánlátást és erőt. Szerintem a titka az én részemről az, hogy beleadok mindent a gyakorlatba. Az a jó, hogy a laboron biztonságos környezetben lehet átadni magunkat az érzéseknek és milyen érdekes, hogy az erő és a megértés növekszik utána.” (Tóth Ildikó)