Alkimista Laborgyakorlatok

 

Az Alkimista Laborgyakorlat a mi egyedülálló személyiségfejlesztő és öngyógyító módszerünk, amelynek során test-lélek-szellem egyszerre aktív. Lényege az a felfedezésünk, hogy a tudat teremtőereje sokkal intenzívebb, ha fizikai aktivitással köti össze az ember a mentális gyakorlatokat.

A 30-40 perces Alkimista Laborgyakorlatok egy-egy életterületet vagy problémakört céloznak, amely rendkívül intenzív érzelmi oldódáshoz, mély tapasztaláshoz és az egész személyiséget átalakító felismerésekhez juttatnak téged – legyen szó akár

 • egy meg nem valósult vágyadról,
 • megoldatlan problémáidról,
 • megbánt tetteidről,
 • negatív meggyőződéseidről,
 • egy veszteséged vagy csalódásod feldolgozásáról,
 • vagy a betegséged megértéséről és önmagad gyógyításról.

 

Mit érünk el a módszerünkkel?

 • Bekapcsoljuk a testben rejlő transzcendens energiaközpontokat
 • Kisütjük a mentális terünkből a blokkokat, kiengedjük a bent rekedt érzelmeket, oldjuk a feszültségeket
 • Az így felszabadított erőt felhasználjuk arra, hogy dolgozzunk a személyiségünk átalakításán, az életünk problémáinak megoldásán és felismeréseket tegyünk
 • Intenzív mozgás hatására elérjük, hogy a testünk és az érzelmi állapotunk az eksztázis közelébe jusson, amely utat nyit a tudat kitágításának, a misztikus érzékelésnek

 

Tudnivalók

Az Alkimista Labort megnyitottuk mindenki előtt, aki elvégezte már a Belső erő felébresztése online workshopot. Ezen kívül van néhány Laborgyakorlat típus, mely több előképzettséget is igényel, ezt jelezzük a program leírásában. (lásd lejjebb)

A Pártoló Tagok számára jelentős kedvezményt biztosítunk, számukra 5500 forint helyett 3500 forintos részvételi díjjal látogatható ez a program. Ha nem vagy Pártoló Tag, de szeretnél kedvezményesen jönni, a helyszínen is tudsz csatlakozni a pártolói körhöz a jelentkezési lap kitöltésével és a tagsági díj befizetésével. Bővebben a Pártoló Tagságról

Kérjük, hogy a programokra hozz magaddal Polifoamot valamint olyan váltóruhát és cipőt, amelyben izzadással járó testmozgást tudsz végezni. Ezen kívül – ha már van sajátod – hozd el magaddal a labor szettedet.

 

Az Aktuális Laborgyakorlatokról

2020. Szeptember 8. (kedd) 19-21 óráig “Vikarma-égetés”

Várunk mindenkit, aki elvégezte a Belső erő élő rendezvényt is, vagy korábban már tanulta a vikarma technikánkat. Az általunk felállított mentális erőtérben fogjuk közösen megcsinálni a vikarma-égetés intenzív laborgyakorlatát. Lesz előadás, lehet kérdezni és segítünk, ha valaki bizonytalan a jantráiban. Most még van idő dolgozni és a labor napjáig összegyűjteni a kidolgozott jantrákat. Itt a remek alkalom, hogy dolgozz magadon, és a saját felemelkedéseden.

 

2020. Szeptember 15. (kedd) 19-21 óráig „Adeptus hegy megmászása”

Ha szeretnél megmártózni a közös gyakorlás misztikus energiáiban, téged is várunk szeptember 15-én az Alkimista Laborba, ahol ezen a délutánon az „Adeptus hegy megmászása” gyakorlatot csinálhatod végig. Hegymászó felszerelés nem kell hozzá, de ha van olyan problémád, elakadásod vagy konfliktusod az életedben, amelyen már sokat rágódtál, de továbbra sem látod belőle a kiutat, azt hozd magaddal, mert bizonyosan eszközt kapsz ahhoz, hogy megoldást találhass rá.

 

Jelentkezés

Téma Időpontok Hossz Helyszín Díj Szabad helyek száma Jelentkezés feltétele Jelentkezés
Alkimista Labor: “Vikarma-égetés” 2020. szeptember 08. (19-21 óráig) 2 óra Bijo Rendezvényközpont 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 5500 Ft, Pártoló Tagoknak 3500 Ft LezajlottA belső erő felébresztése 1-2 rész workshop elvégzése és Pártoló tagság szükséges hozzá.
Alkimista Labor: „Az Adeptus hegy megmászása” 2020. szeptember 15. (19-21 óráig) 2 óra Bijo Rendezvényközpont 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 5500 Ft, Pártoló Tagoknak 3500 Ft LezajlottA belső erő felébresztése 1-2 rész workshop elvégzése és Pártoló tagság szükséges hozzá.

Vélemények

“A laborgyakorlat… az valami csoda! ❤Minden alkalom egy határozott lépés a tisztább, igazabb, valódi önmagad felé. Ebben a néhány órában végre magadnak adsz, magadért teszel, magadhoz lépsz közelebb. A zaj elhalkul, a világ az ajtón kívül marad, a láncok lehullnak, az életerő felszabadul. Szívből kívánom mindenkinek az élményt!”  (Való Judit)

“Hálás vagyok nap mint nap az Iskolának, a módszer megalkotóinak,mert segítségükkel képes vagyok felismerni,megérteni önmagam értékeit, legyenek azok a legcsodálatosabb kincseim vagy a lebonthatatlannak hitt korlátaim. Az Alkimista Laborgyakorlatokon megtapasztalt tudást, erőt ,energiát, csodát viszem tovább a mindennapjaimba. Tapasztald meg határtalan belső erőd, legyél felismerője önmagad csodájának! Ajánlom mindannyiunknak szívből az Alkimista Labor gyakorlatait!”😍😍(Szűcs Marcsi)

“A labor előtt hulla fáradt voltam, és mivel a nap folyamán egy fogorvos is ténykedett egy fogammal, szóval elgyötört, gyűrött és fáradt voltam. Labor után???!!! Mintha egy tucat feltöltött Duracell nyuszi ugrált volna bennem, és meg éjfél után is pörögtem ezerrel, úgy érezve, hogy kezdhetnem a napot! Viszont! Miután lefeküdtem, nem az volt, hogy éberen forgolódtam, hanem fel perc alatt elaludtam.🙂 Melinda! Egy újabb csodás megtapasztalása volt annak, hogy mit tudsz adni, illetve mire lehetünk képesek. Köszönöm!” 😃🤩😍 (Hraskó János)

“A tavalyi laboron, amikor ezt a gyakorlatot végeztük, meglehetősen gyengén és erőtlenül érkeztem, már hetek óta ilyen állapotban voltam. A gyakorlatok után viszont teljesen feltöltődtem, ismét 100%-on ment a belső reaktorom… De nem ez volt az igazi hatás, hanem az, hogy így is maradtam! Végtelenül hálás vagyok ezért! Azért fogok elmenni ismét, mert meg akarom ezt úgy tanulni, hogy minden nap végezhessem, bárhol is vagyok.” 😃🤩 (Csombok Zsolt)

“Én sokszor hittem azt, hogy ezt nem vagyok képes tovább fokozni, és nem hiszek a csodában! De számomra meglepő volt, hogy minden alkalommal egy mélyebb vagy rejtett részemet fedezem fel itt az iskolában. Igazi spirituális élmény találkozni önmagammal!” (Erdei Márta)

“Ez a gyakorlat elvezet az igazi önvalódhoz. Béke, harmónia és nyugalom árad az emberben. Csodás érzés megtapasztalni, az egységet önmagaddal. Ha teheted, ne hagyd ki. Nagyon hálás vagyok érte🙂!” (Lakos Ibolya)

“Alig várom! Nekem minden labor nagy löketet ad az azt következő időszakra: megkönnyebbülést, tisztánlátást és erőt. Szerintem a titka az én részemről az, hogy beleadok mindent a gyakorlatba. Az a jó, hogy a laboron biztonságos környezetben lehet átadni magunkat az érzéseknek és milyen érdekes, hogy az erő és a megértés növekszik utána.” (Tóth Ildikó)

Jelenleg hozzáférhető alkimista laborgyakorlataink:

 • „Athanor bekapcsolása”  – A belső erő felébresztése
 • „Öt elem” – Transzmutációs élmény
 • „Az Adeptus-hegy megmászása” – Kínzó, makacs problémák átlátása, feloldása
 • „Az életelixír felszabadítása” – Öngyógyító és megfiatalító laborgyakorlat
 • „A csalódás szakadéka” – Egy másik emberben való csalódás feldolgozása
 • „A sors fája I.” – Egy elszalasztott lehetőség vagy meghiúsult életcél feldolgozása
 • „A sors fája II.” – Meghiúsult szerep/ identitás miatti csalódottság feloldása
 • „Lefagyott képesség” – Önismereti munka egy mentális vagy fizikai képességünkkel kapcsolatban
 • „Ideák világa” – Teremtőerő felébresztése, pozitív meggyőződések elültetése
 • „Arany hajnal” Az ego és a személyiségrészek feltárása, önismereti munka
 • „A helyreállt domínium” – Munka destruktív belső szerepszemélyiségekkel
 • Splendor Solis Avatárok és belső szerepszemélyiségek teremtése
 • „Vikarma-égetés” Személyes karma-feldolgozás, karmikus oldás