Workshopok után írták a Facebookon

Vélemények

„Azt hiszem most értettem meg, hogy mi a különbség aközött, amikor csak beszélnek egy szellemi  hagyományról, és mi az, amikor ezt valaki képes életre kelteni és tényleges gyakorlattá tenni! Ezen a workshopon végre nem üres „ezós” közhelyeket és nem a megszokott hindu filozófiát kaptam, hanem valami teljesen újat és ráadásul tényleg a mai ember számára is hasznosat.”
H. Tamás (38) vállalkozó

„Én többször nekifutottam a védikus filozófiának, szinte kötelező jelleggel is, mivel a feleségem jóga oktatóként tanítja  az alapokat az órákon, így részleteiben már volt némi ismeretem az alapfogalmakról, de ilyen közérthető és élvezetes módon Melindán kívül, még senki sem foglalta össze nekem ezt a témát.”
L. Péter (48) marketing menedzser

„Megragadott a Védikus Alkímia mélysége, a tisztasága, az ésszerűsége, a hitelessége, a pragmatizmusa, a komolysága és a profizmusa. Világos, jól érthető (de nem lebutított), jól strukturált, logikusan építkező, magával ragadó, megújuló, emberi, magas rezgésű (de a földtől nem elrugaszkodó) tanítások, üzenetek. Elegáns, büszkén vállalható; magas fejlődési potenciál, megújuló, frissülő energiákkal.” R. Lajos (66) pszichológus, coach

„Az első workshop után rendet tettem fizikailag magam körül. De a tanult technikák alkalmazása során végigvettem minden életterületemet és rendet tettem ott is. Átvizsgáltam a vállalkozásomat, feltártam min lehetne javítani és folyamatosan csinálom. Még most is tart a folyamat. Rendszer, átlátás és módszer. Mindezt megkapod itt! Igazán szívből ajánlom! De vigyázz! Ha elkezded, tuti beszippant és az összesre jössz. 🙂 Találkozunk!” Gy. Krisztina (46) AranyHold Jóga vezető oktató

„Eddig soha nem hallott, komplex rendszerbe foglalt tanítást kaptam. Sok más tanfolyammal ellentétben minden felmerült kérdésemre választ kaptam és motivációt arra, hogy otthon is folytassam a munkát.”
Sz. András (33) szállodaigazgató

„Sokat vártam, sokkal többet kaptam! Tömör és szellemes, összeszedett és egyben barátságos légkörben zajló tréning, az ősi tanok lehámozott esszenciájával. Egyúttal komoly gyakorlati eszközöket, szerszámokat kaptam a kezembe, amelyekkel sok mély és tartós munkát végezhetek önmagamon. Melinda megközelítése nem egy guru-függőségen alapszik, teljes önrendelkezési hatalmat és ezzel járó felelősséget ad a tanítvány kezébe. Mindenkinek ajánlom, a gyógyítással, segítéssel foglalkozóknak különösképpen.”
Kucharczyk Witold (51) a Hawaii Lomi Lomi magyarországi vezető oktatója

„A korábbi képzéseimen gyakran rengeteg idő ment el felesleges és haszontalan dolgokra, ill. az előadók narcisztikus önfényezéseire. Gyakran tapasztaltam, hogy elnagyolt, ködös a tananyag, az előadók kifejezetten lenyomják a hallgatókat. A Védikus Alkímia programjainak minden percét hasznosnak érzem, itt folyamatosan épül a tudásom és a személyiségem.”
H. Lilla (32) viselkedéselemző, egészségpszichológus

„Nem találtam olyan iskolát, amelyik ilyen komplex módon ötvözné az ősi tudást a XXI. századi ember életének gyakorlati megsegítésére szolgáló technikákkal.”
dr. K. Magdolna (53) orvos

„Remekül strukturált, alapos, követhető, érthető. Melinda nagyszerű előadó. Tökéletes az arány az ismeretanyag átadása, a példák, személyes történetek, és a humor között, így folyamatosan fenn tudja tartani a figyelmet. Az első workshop után megvonási tüneteim voltak, a kocsiban a videóit hallgattam… Ilyen átfogó tudást sehol nem kaptam.” M. Szilvia (45) közgazdász, jogász

„A valódi tettvágy és tenni tudás, a józanság, az értelem, az analitikus gondolkodás és a gyakorlatiasság nagyon szép elegye a mágikus tudással, a misztikus tapasztalással. Itt valóban munka folyik. Nagyon fontos számomra, hogy ebben az iskolában nem érzem magam bezárva, nem kell „békát nyelnem”, és valahogy összeáll a kép: a korábbi különös vonzalmaim bizonyos mitológiák, kultúrák, kultúrtörténeti időszakok, illetve szerzők, művészek munkái iránt a helyükre kerülnek – értem, hogy miért voltak olyan fontosak számomra.”
B. Petra (45) Angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, kulturális menedzser

„Az a kerek egész rendszer, ami által kaptam egy érthető és kezelhető képet arról hogy mi az élet, mit keresünk itt a Földön mi emberek, és hogyan épül fel az emberi psziché. Az ember működéséhez kaptam egy használati útmutatót, amellyel nemcsak elszenvedője leszek a saját életemnek, hanem aktív teremtője is.”
T. Rita, (48) programozó

„Komplex rendszert érzékelek, amely számomra elfogadható válaszokat adott eddig mind a létezés elvont egészéről, mind pedig az ebben jelenleg elfoglalt helyemről, szerepemről.”  V. Zoltán (48) közgazdász

„Én is, mint sokan mások, az élet működésére és céljára keresem a választ. A Védikus Alkímia tiszta szerkezetben, az ősi tudás alapján, de teljesen érthetően felel. És a válasza meggyőző. Sőt, biztató! Nekem már ennyi is elég volna, de az elméleti tudás értékét felszorozza, hogy gyakorlati eszközöket ad az ember kezébe, amellyel saját életén változtatni tud, ha akar.”
A. Anna (63) rádióbemondó, televíziós műsorvezető

„Lehozza nekünk és elénk tárja a több ezer éves tudást úgy, hogy közben megtisztítja a rárakódott fátylaktól azért, hogy minél praktikusabb, lényegre törőbb és érthetőbb maradjon. Ezzel együtt megmarad a benne a dualisztikus világon túlmutató isteni minőség. Egyszerre tud gyakorlatias és misztikus lenni. A tudás átadásban folyamatosan igényli a megújulást és képes is megújulni.”
N. András (47) villamosmérnök, HR szakember

„A Védikus Alkímia módszerekkel úgy érzem, képes vagyok teremteni a saját univerzumomat és ezt a teremtést máris nagyon élvezem! Köszönettel tartozom Melindának, hogy megalkotta ezt a rendszert és nagyon örülök annak, hogy azok közt lehetek, akik ezt megtanulhatták és használhatják.”
Horányi Juli (27) énekes

„Legnagyobb megdöbbenésemre ez a képzés visszaadta a Magamba és az Életbe vetett bizalmam és azt a Hitet, hogy bármi is legyen most velem, kis idő és valami teljesen más is lehet.”
H. Zsolt (46) vállalkozó

„…úgy érzem magam, mintha egy igen bölcs nagyapától egy orbitális pofont kaptam volna, ami nem túl kellemes, DE igen hasznos!! :)) Ha csak a töredékét be tudom építeni a mindennapjaimba az itt elhangzottakból, már érdemes volt elmennem!”
L. Csilla (49) természetgyógyász

„Minden, amit hallottam, és tapasztaltam az Artha workshopon, meghatározó élménnyé vált és alapvetően meghatározza életem hátralevő részét. Mindent megértettem, ami eddig nem volt világos.”
G. Mihály (44) cégvezető

„A Védikus Alkímia életem egyik legnagyobb élménye. A beavatás olyan élményt nyújtott, amiben akkor volt részem, amikor az első gyermekemet a születésekor először kaptam a kezembe: valami életre szóló érzést. Melinda egy olyan világot értet meg az emberekkel, amit – most úgy érzem – mindenkinek meg kellene kapnia. Olyan tudás birtokában van, amit – tisztán, ítéletmentesen – át is tud adni. Köszönöm!”
G. Anikó (47) pedagógus

„Életem eddigi legjobb döntése volt, hogy esélyt adtam ennek az új szemléletnek. Azt a tudást, amit itt kaptam, sehol, még nyomokban sem láttam máshol. Ajánlom minden szellemi úton-járónak szeretettel!”
K. Zsolt (45) pénzügyi tanácsadó

„Soha még ilyen katartikus élményem nem volt semmilyen tanfolyamon. Olyan dolgokra és összefüggésekre láttam rá, amelyekről eddig nem volt tudomásom, vagy nem láttam az események közti összefüggést.”
M. Márta (54), cég tulajdonos

„Kaptam egy szemüveget, amivel végre tisztán látok. Úgy éreztem magam, mint Neo a Mátrixban, amikor bevette a piros kapszulát és szembesült a valósággal. Szellemi utazásom kardinális pontja volt ez a workshop. Köszönöm!”
Sz. Nikolett (29) orvos

„Eddig soha nem hallott, komplex rendszerbe foglalt tanítást kaptam. Sok más tanfolyammal ellentétben minden felmerült kérdésemre választ kaptam és motivációt arra, hogy otthon is folytassam a munkát.”
Sz. András (33) szállodaigazgató

„Egy útját kereső nyugati számára elengedhetetlen, hogy ezeket az információkat megkapja, különben nagy nehézségekbe ütközhet! A tartalmasságot, jó előadásmódot illetően azt mondhatom, remek volt, mivel egyszer sem aludtam bele egy pillanatra sem, ami nálam nagy szó! Köszönöm.”
P. Dávid (28) vállalkozó

„Életem legnagyobb spirituális élménye volt ez a workshop. Úgy érzem, hogy az eddigi útkereséseim vezettek ezekhez a tanulmányokhoz. Köszönöm.”
Dr. T. Enikő (69) állatorvos

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy elvégeztem a tanfolyamot, mert a szuper elmélet mellett olyan technikákat is átadott, amelyekkel máris meg tudtam küzdeni az életem néhány problémájával és az életem azonnal elkezdett átalakulni!”
P. Szilvia (39) Team leader

„Ebben az üzlet-centrikus világban, ahol a hozzá nem értők a misztikumból is üzletet csinálnak miközben a tanítás semmitmondó és aki kiadja a pénzt, nem kap semmit. EZ A KÉPZÉS NEM ILYEN – abszolúte hiteles, értékes és gyakorlatias.”
L. Ágnes (56) értékesítő

„Rendkívüli tudást szervez rendszerbe ez a workshop. Aki részt vesz rajta, képtelen lesz ugyanúgy folytatni az életét. Az elméleti tudás mellett rendkívül gyakorlatias és praktikus.”
M. Anikó (29) pszichológus

„Hatalmas kincs, hogy magyar nyelven, Magyarországon született meg ez a rendszer, világszabadalom is lehetne! Komplex, mélyreható, önmagunkba vetett hitet újból visszaadó, egyedülálló módszert kaptunk a kezünkbe.”
K. Anna (60) nyugdíjas pedagógus

„Ha úgy érzed, már mindent elolvastál, akkor gyere el, és meglepődve fogod tapasztalni, hogy most itt megkaptad a lényeget, azt a tudást, amire bátran építheted a mindennapjaidat. Egyaránt ajánlom a Védikus Alkímiát azoknak, akik úgy érzik, már sokat tudnak az ezoterikus világról, és azoknak is, akik most kezdtek el érdeklődni, mert a legtöbbet kaphatják: tiszta, világos, érthető ismereteket megkímélve így magukat attól a zűrzavartól, amivel máshol találkozhatnak.”
B. Marica (38)

„Megmosolyogtam a honlap felvételein levő embereket, hogy alig tudtak szóhoz jutni…hát én sem tudok. Ilyen igazán kevésszer fordul elő. Lenyűgözött a Védikus Alkímia. Már csak ha rá gondolok olyan, mintha „benzint öntenék az autómba” és máris robogok tovább és még tovább…”
B. Zsuzsanna (42) üzletkötő

„IGAZI ÚT! Használható tudás az ezotéria útvesztőiben. Vallásos máztól lecsupaszított használható tudás, aminek segítségével az ember isteni teremtő lényként jelenik meg.”
B. Bence (38) vállalkozó

„Életem első spirituális témájú tanfolyama volt. Meghatározó és egyben lenyűgöző. Köszönöm Egedi-Kovács Melindának a tudást, amit átadott.”
R. Zsolt (43) külkereskedő

„Az egyik legfantasztikusabb, legkülönlegesebb workshop, amelyen valaha életemben részt vettem. Nem lehet és nem is szeretném semmihez sem hasonlítani.”
F. Emőke (38) logisztikus

„Azt hittem, hogy már tudok valamit erről az útról, de rádöbbentem, hogy csak most fogok tudni elindulni a nulláról. Köszönöm! Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem.”
P. Péter (53) ügyvéd