Vélemények

Workshopok után írták a Facebookon

Vélemények

„Remekül strukturált, alapos, követhető, érthető. Melinda nagyszerű előadó. Tökéletes az arány az ismeretanyag átadása, a példák, személyes történetek, és a humor között, így folyamatosan fenn tudja tartani a figyelmet. Az első workshop után megvonási tüneteim voltak, a kocsiban a videóit hallgattam… Ilyen átfogó tudást sehol nem kaptam.” M. Szilvia (45) közgazdász, jogász

„Életem eddigi legjobb döntése volt, hogy esélyt adtam ennek az új szemléletnek. Azt a tudást, amit itt kaptam, sehol, még nyomokban sem láttam máshol. Ajánlom minden szellemi úton-járónak szeretettel!”
K. Zsolt (45) pénzügyi tanácsadó

„Soha még ilyen katartikus élményem nem volt semmilyen tanfolyamon. Olyan dolgokra és összefüggésekre láttam rá, amelyekről eddig nem volt tudomásom, vagy nem láttam az események közti összefüggést.”
M. Márta (54), vállalkozó

„Eddig soha nem hallott, komplex rendszerbe foglalt tanítást kaptam. Sok más tanfolyammal ellentétben minden felmerült kérdésemre választ kaptam és motivációt arra, hogy otthon is folytassam a munkát.”
Sz. András (33) szállodaigazgató

„Ebben az üzlet-centrikus világban, ahol a hozzá nem értők a misztikumból is üzletet csinálnak miközben a tanítás semmitmondó és aki kiadja a pénzt, nem kap semmit. EZ A KÉPZÉS NEM ILYEN – abszolúte hiteles, értékes és gyakorlatias.”
L. Ágnes (56) értékesítő

„Megragadott a mélysége, a tisztasága, az ésszerűsége, a hitelessége, a pragmatizmusa, a komolysága és a profizmusa. Világos, jól érthető (de nem lebutított), jól strukturált, logikusan építkező, magával ragadó, megújuló, emberi, magas rezgésű (de a földtől nem elrugaszkodó) tanítások, üzenetek. Elegáns, büszkén vállalható; magas fejlődési potenciál, megújuló, frissülő energiákkal.” R. Lajos (66) pszichológus, coach

„Ezekkel a módszerekkel képes vagyok teremteni a saját univerzumomat és ezt a teremtést máris nagyon élvezem! Köszönettel tartozom Melindának, hogy megalkotta ezt a rendszert és nagyon örülök annak, hogy azok közt lehetek, akik ezt megtanulhatták és használhatják.”
Horányi Juli (27) énekes

„Legnagyobb megdöbbenésemre ez a képzés visszaadta a Magamba és az Életbe vetett bizalmam és azt a Hitet, hogy bármi is legyen most velem, kis idő és valami teljesen más is lehet.”
H. Zsolt (46) vállalkozó

„Az első workshop után rendet tettem fizikailag magam körül. De a tanult technikák alkalmazása során végigvettem minden életterületemet és rendet tettem ott is. Átvizsgáltam a vállalkozásomat, feltártam min lehetne javítani és folyamatosan csinálom. Még most is tart a folyamat. Rendszer, átlátás és módszer. Mindezt megkapod itt! Igazán szívből ajánlom! De vigyázz! Ha elkezded, tuti beszippant és az összesre jössz. 🙂 Találkozunk!” Gy. Krisztina (46) AranyHold Jóga vezető oktató

„Nem találtam olyan iskolát, amelyik ilyen komplex módon ötvözné az ősi tudást a XXI. századi ember életének gyakorlati megsegítésére szolgáló technikákkal.”
dr. K. Magdolna (53) orvos

„Az a kerek egész rendszer, ami által kaptam egy érthető és kezelhető képet arról hogy mi az élet, mit keresünk itt a Földön mi emberek, és hogyan épül fel az emberi psziché. Az ember működéséhez kaptam egy használati útmutatót, amellyel nemcsak elszenvedője leszek a saját életemnek, hanem aktív teremtője is.”
T. Rita, (48) programozó

„Komplex rendszert érzékelek, amely számomra elfogadható válaszokat adott eddig mind a létezés elvont egészéről, mind pedig az ebben jelenleg elfoglalt helyemről, szerepemről.”  V. Zoltán (48) közgazdász

„…úgy érzem magam, mintha egy igen bölcs nagyapától egy orbitális pofont kaptam volna, ami nem túl kellemes, DE igen hasznos!! :)) Ha csak a töredékét be tudom építeni a mindennapjaimba az itt elhangzottakból, már érdemes volt elmennem!”
L. Csilla (49) természetgyógyász

„Kaptam egy szemüveget, amivel végre tisztán látok. Úgy éreztem magam, mint Neo a Mátrixban, amikor bevette a piros kapszulát és szembesült a valósággal. Szellemi utazásom kardinális pontja volt ez a workshop. Köszönöm!”
Sz. Nikolett (29) orvos

„Egy útját kereső nyugati számára elengedhetetlen, hogy ezeket az információkat megkapja, különben nagy nehézségekbe ütközhet! A tartalmasságot, jó előadásmódot illetően azt mondhatom, remek volt, mivel egyszer sem aludtam bele egy pillanatra sem, ami nálam nagy szó! Köszönöm.”
P. Dávid (28) vállalkozó

„Életem legnagyobb spirituális élménye volt ez a workshop. Úgy érzem, hogy az eddigi útkereséseim vezettek ezekhez a tanulmányokhoz. Köszönöm.”
Dr. T. Enikő (69) állatorvos

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy elvégeztem a tanfolyamot, mert a szuper elmélet mellett olyan technikákat is átadott, amelyekkel máris meg tudtam küzdeni az életem néhány problémájával és az életem azonnal elkezdett átalakulni!”
P. Szilvia (39) Team leader

„Rendkívüli tudást szervez rendszerbe ez a workshop. Aki részt vesz rajta, képtelen lesz ugyanúgy folytatni az életét. Az elméleti tudás mellett rendkívül gyakorlatias és praktikus.”
M. Anikó (29) pszichológus

„Hatalmas kincs, hogy magyar nyelven, Magyarországon született meg ez a rendszer, világszabadalom is lehetne! Komplex, mélyreható, önmagunkba vetett hitet újból visszaadó, egyedülálló módszert kaptunk a kezünkbe.”
K. Anna (60) nyugdíjas pedagógus

„Ha úgy érzed, már mindent elolvastál, akkor gyere el, és meglepődve fogod tapasztalni, hogy most itt megkaptad a lényeget, azt a tudást, amire bátran építheted a mindennapjaidat. Egyaránt ajánlom az Újalkímia módszert azoknak, akik úgy érzik, már sokat tudnak az ezoterikus világról, és azoknak is, akik most kezdtek el érdeklődni, mert a legtöbbet kaphatják: tiszta, világos, érthető ismereteket megkímélve így magukat attól a zűrzavartól, amivel máshol találkozhatnak.”
B. Marica (38)

„Megmosolyogtam a honlap felvételein levő embereket, hogy alig tudtak szóhoz jutni…hát én sem tudok. Ilyen igazán kevésszer fordul elő. Lenyűgözött az Újalkímia módszer. Már csak ha rá gondolok olyan, mintha „benzint öntenék az autómba” és máris robogok tovább és még tovább…”
B. Zsuzsanna (42) üzletkötő

„Életem első spirituális témájú tanfolyama volt. Meghatározó és egyben lenyűgöző. Köszönöm Egedi-Kovács Melindának a tudást, amit átadott.”
R. Zsolt (43) külkereskedő

„Azt hittem, hogy már tudok valamit erről az útról, de rádöbbentem, hogy csak most fogok tudni elindulni a nulláról. Köszönöm! Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem.”
P. Péter (53) ügyvéd