Egedi-Kovács Melinda Újalkímia

Test harmonizálás, öngyógyítás, fiatalodás alkímiával

Te is vágysz egy biztos pontra, ahol nem talál meg a külvilág zűrzavara, ahol gyógyító nyugalomra találsz, feltöltődhetsz és közben a tested fiatalodik?  

A szellemi alkímia szerint, ehhez nem is kell túl messze keresned, mert a „kincsesbánya” benned van…De hogy jön ide az alkímia? Ebben a többezer éves, titokzatos tradícióban az aranycsinálás egy kódolt megfogalmazás volt, ami mögött valójában olyan titkos tudás és technikák álltak, melyek segítségével az ember csodálatos átalakulásokon mehet keresztül testi, lelki és szellemi értelemben egyaránt.

Tehetsz egy próbát te is, mert alkimista meditációnk hanganyagát most ingyenesen elküldjük neked az általad megadott e-mail címre!

Ezzel a hanganyaggal te is megtanulhatod

Egedi-Kovács Melinda Újalkímia

Egedi-Kovács Melinda
Az Újalkímia Önfejlesztő Módszer alapítója

„Mióta szellemi alkímiával foglalkozom, naponta tapasztalom, hogy a kihívásokkal teli modern életvitelben – ahol egyszerre kell helytállnunk a munka, a párkapcsolat, a gyereknevelés, a család frontján és erre jött még a világjárvány okozta stressz és problémák – bizony szükség van olyan technikák alkalmazására, melyek segítenek extra energiához jutni. Az sem mellékes, hogy ezáltal gyorsan és egyszerűen törődhetünk saját magunkkal is, amire egyre kevésbé van időnk.

Az ember összetett lény, akinek a testi megnyilvánulása csupán az egyik aspektusa, azonban emellett van lelke is és mindkettőt lemerítik az élet mindennapos kihívásai. Az alkimisták kidolgozták azokat a módszereket, amivel regenerálhatták testüket és magas energiaszintre hozhatták a lelküket.

Számomra napi szintű tapasztalattá vált, hogy alkimista gyakorlatokkal sokkal jobban meg lehet küzdeni a kihívásokkal, miközben jobb életminőséget is teremthetünk magunknak. A magadra szánt gyógyító idő százszorosan megtérül!”

Egedi-Kovács Melinda
Az Újalkímia Önfejlesztő Módszer alapítója

Ha ezt rendszeresen végzed, már azzal eléred, hogy magasabb energiaszinten töltsd a napjaidat.

Az alkímia név sokak számára egyet jelent az aranycsinálással, azonban az alkímiának két ága volt: ebből az egyik valóban a mai kémia előfutára. Ám a szellemi alkímiában a kémiai folyamatok szimbólumként szolgáltak az emberi psziché átalakulásának, fejlődésének leírására. A szellemi alkímia célja az emberi lény tudatának megnemesítése, egy „nem fizikai arany” előállítása.

Az Újalkímia egy korszerű, bárki számára érthető és alkalmazható önfejlesztő rendszer, melynek segítségével az elmúlt években már emberek ezreinek sikerült felszabadítania belső erejét, előhoznia rejtett képességeit és haladnia a tudat arannyá nemesítésének útján.

Ahol már találkozhattál velünk

Feliratkozás

A gombra kattintva hozzájárulok, hogy további videókat, írásokat, tanácsokat kapjak hírlevélben.
Valamint elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót, egyúttal hozzájárulok, hogy az itt megadott adataimat az ujalkimia.hu marketing céllal felhasználja.