Újalkímia

Szabadulj fel te is a külvilág nyomása alól
és töltődj a bensődből az alkímia segítségével

Újalkímia - Egedi-Kovács Melinda

Egedi-Kovács Melinda
Az Újalkímia Önfejlesztő Módszer alapítója

,,Egyre többen érezzük, hogy elviselhetetlen a világ állandó pörgése, az irreális mennyiségű feladat, hogy semmi sem elég, sosincs megállás. Vágyunk egy békés helyre, ahol nem akar tőlünk senki semmit és önmagunk lehetünk.”

Ezzel a hanganyaggal te is megtanulhatod

Alkimista meditációnk hanganyagát most ingyenesen elküldjük neked az általad megadott e-mail címre.

„Mióta szellemi alkímiával foglalkozom, naponta tapasztalom, hogy a kihívásokkal teli modern életvitelben – ahol egyszerre kell helytállnunk a munka, a párkapcsolat, a gyereknevelés, a család frontján és erre jött még a világjárvány és a háború okozta stressz és problémák – bizony szükség van olyan technikák alkalmazására, melyek segítenek extra energiához jutni. Az sem mellékes, hogy ezáltal gyorsan és egyszerűen törődhetünk saját magunkkal is, amire egyre kevésbé van időnk.

Az ember összetett lény, akinek a testi megnyilvánulása csupán az egyik aspektusa, azonban emellett van lelke is és mindkettőt lemerítik az élet mindennapos kihívásai. Az alkimisták kidolgozták azokat a módszereket, amivel regenerálhatták testüket és magas energiaszintre hozhatták a lelküket.

Számomra napi szintű tapasztalattá vált, hogy alkimista gyakorlatokkal sokkal jobban meg lehet küzdeni a kihívásokkal, miközben jobb életminőséget is teremthetünk magunknak. A magadra szánt gyógyító idő százszorosan megtérül!”

Egedi-Kovács Melinda
Az Újalkímia Önfejlesztő Módszer alapítója

Ha ezt rendszeresen végzed, már azzal eléred,
hogy magasabb energiaszinten töltsd a napjaidat.

Ahol már találkozhattál velünk

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresTovább nézelődöm

  Feliratkozás

  A gombra kattintva hozzájárulok, hogy további videókat, írásokat, tanácsokat kapjak hírlevélben.
  Valamint elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót, egyúttal hozzájárulok, hogy az itt megadott adataimat az ujalkimia.hu marketing céllal felhasználja.