Képzéseink áttekintése

Idei képzéseinkről összefoglalót naptári bontásban a lap aljára görgetve talál.

Aktuális programjaink megtekintése ide kattintva

Hogyan kezdhet el tanulni?
Kezdésként a Bevezető – A belső erő felébresztése workshopot kell elvégeznie, mert az oktatás többi része az itt átadott alapismeretekre épül. Ezután az oktatás magasabb szintjeinek bármelyikén és az egyéb programokon is részt vehet, tetszőleges sorrendben. Bevezető – A belső erő felébresztése workshop kétszer indul egy évben, ősszel és tavasszal. Ha még nem jelent meg a következő évi dátum a képzési naptárunkban, az info@ujalkimia.hu e-mail címen érdeklődhet.  Legközelebb induló BEVEZETŐ – A belső erő felébresztése workshop

Hogyan jelentkezhet?
Minden workshopra és egyéb programra előzetes bejelentkezés szükséges, amit a Jelentkezés/Naptár menüben, ide kattintva tud megtenni.

Képzéseinkkel kapcsolatos kérdéseit az info@ujalkimia.hu email címre küldheti el.

ALAPKÉPZÉSEK

Az alap workshopok mindegyike egy – a Védák által meghatározott – élet-területtel foglalkozik, annak érdekében, hogy az ember sikeresebb, harmonikusabb életet éljen, miközben szellemileg is fejlődik, kiteljesedik.  Az alap workshopokon adjuk át az Újalkímia legfontosabb elméleti és gyakorlati  ismereteit, melyekre az összes többi képzés épül. Kezdésként a Bevezető – A belső erő felébresztése workshopot kell elvégezni, ezt követően tetszőleges sorrendben lehet folytatni a tanulást, gyakorlást a többi workshopon, a szemináriumokon, oktatóképzéseken vagy akár egyéni munkában.

SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ SZEMINÁRIUMOK

Az Önismereti szemináriumokat mindazoknak ajánljuk,  akik a workshopokon átadott alaptechnikákon túl, szeretnének haladni a személyes fejlődésükben, elsajátítva és a gyakorlatban alkalmazva az Újalkímia haladó gyakorlatait és technikáit is. A szemináriumok tetszőleges sorrendben végezhetők.

BELSŐ ERŐ FELÉBRESZTÉSE, KÉPESSÉGFEJELSZTÉS

Ezeken a képzéseken a résztvevőknek lehetősége nyílik gyakorolni az Újalkímia egyedülálló, összetett személyiségfejlesztő és öngyógyító módszereit, amelyek lényege az Újalkímia egyik alaptétele, miszerint a tudat teremtőereje és az önismereti munka hatékonysága úgy erősíthető fel, ha a gyakorló magas fizikai és érzelmi energiaszintre kerül. Olyan összetett szellemi gyakorlatok és egyéni tanácsadás, amely mindenki számára személyre szabottan segít feldolgozni tudattalanjának terheit, belső konfliktusait, élete problémáit, felszabadítani magában a belső erőt és képességeit fejleszteni.

 

BODY ALCHEMY

A Body Alchemy lényege a test, mint energiaforrás bekapcsolása az önismereti gyakorlatokba. Speciális mozgással és intenzív zenével egyszerre késztetjük a gyakorlókat fizikai aktivitásra és felfokozott érzelmi állapotba. Ebben az intenzív állapotban történik a szellemi gyakorlat.

PATRÓNUSOK, TANÁCSADÓK, OKTATÓK, SEGÍTŐK KÉPZÉSEI

Ezek a képzések azok számára kínálnak lehetőséget, akik az Újalkímia módszereit alkalmazva másokkal szeretnének foglalkozni, akár csoportokat vezetve az alkimista gyakorlatokban, akár egyéni önismereti munkát vagy tanácsadást végezve.

2019. MÁSODIK FÉLÉVI KÉPZÉSEINEK ÁTTEKINTÉSE