Élő rendezvényeink a  járványügyi helyzet miatt szünetelnek, de amint lehetőség nyílik rá meghirdetjük az új dátumokat.

Újdonság, hogy elérhetővé váltak bizonyos képzések online formában is! Keresd őket a honlapon az Online képzések főmenüben!

 

A jelentkezéskor kérjük, vedd figyelembe

Ha még nem tanultál nálunk, először a A belső erő felébresztése workshopot  kell elvégezned, mert az oktatás többi része az itt átadott alapismeretekre épül. Ezután bármelyik workshopra, szemináriumra vagy programra jelentkezhetsz.

A workshopokra általában túljelentkezés van

Amennyiben biztosan szeretnél bekerülni egy adott képzésre, azt javasoljuk, hogy mihamarabb küldd el jelentkezésed az alábbi felületen. Ha beteltek a helyek, akkor a táblázatban megjelenik a “várakozólistára jelentkezem” gomb. Erre kattintva leadhatod jelentkezését, és így be tudsz még kerülni a csoportba. Az előleg befizetési határidő lejárta után a várakozólistáról töltjük be azoknak a helyét, akik lekésték az előleg befizetési határidőt vagy visszaléptek. Erről e-mailben értesítünk, amint van információnk.

Hogyan biztosíthatod a helyed

A jelentkezésed csak abban az estben válik érvényessé, ha a részvételi díj 50%-át befizetted. Ezért, ha szeretnéd a helyed biztosítani, akkor mihamarabb érdemes az előleget elutalnod, ugyanis a jelentkezéseket befizetési sorrendben fogadjuk el, és nem a honlapon való jelentkezés sorrendjében. Csak azon jelentkezők számára tudjuk garantálni a tényleges helyfoglalást a képzéseken, akik a részvételi díj 50%-át befizették. A befizetés pontos részleteiről a jelentkezést követően, válasz e-mailben küldünk tájékoztatást.

Vedd igénybe kedvezményeinket!

 • Ismétlőként minden képzés díjából 25% kedvezményt adunk
 • Pártoló Tagok számára ismétlőként 50% kedvezményt adunk
 • Pártoló tagok minden új képzés díjából 5% kedvezményt kapnak és kedvezményt kapnak az Alkimista Laborra

Ha még nem tanultál nálunk, akkor is kaphatsz 5% kedvezményt a részvételi díjakból, amennyiben Pártoló tagságot nyitsz. Ez különösen akkor kedvező lehetőség, ha erős az érdeklődésed iskolánk iránt és tervezed, hogy több képzésre is eljössz. Bővebben a Pártoló Tagságról

 

Képzési naptár

Téma Időpontok Hossz Helyszín Díj Szabad helyek száma Jelentkezés feltétele Jelentkezés
Kapcsolatok gyógyítása webszeminárium 2021. jan. 19. 26., febr. 02., 09., 16., 23., márc. 02. (18-21 óráig) 7 alkalmas WEB-szeminárium keddenként este, egy alkalom 3 órában Zoom-os 56.000 Ft 4 szabad helyA Káma workshop vagy a Káma online workshop elvégzése szükséges. (Az élő Káma, tehát a gyakorlati képzés elvégzése nem kötelező.)
Belső erő felébresztése 2. rész (élő rendezvény) 2020. július 25., 26. (10-18 óráig) szombat és vasárnap, napi 8 órában Bijó Rendezvényközpont, 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 26.000 Ft Lezajlott 122 résztvevővelErre az élő rendezvényre azok tudnak jelentkezni, akik elvégezték az 1. részt online formában, vagy korábban elvégezték már az alapozó workshopunkat (Belső erő/Bevezető/Kezdő néven). HA MÉG NEM VÉGEZTED, KERESD AZ ONLINE KÉPZÉSEK MENÜBEN AZ 1. RÉSZT!
Alkimista Labor: “Vikarma-égetés” 2020. szeptember 08. (19-21 óráig) 2 óra Bijo Rendezvényközpont 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 5500 Ft, Pártoló Tagoknak 3500 Ft LezajlottA belső erő felébresztése 1-2 rész workshop elvégzése és Pártoló tagság szükséges hozzá.
Alkimista Labor: „Az Adeptus hegy megmászása” 2020. szeptember 15. (19-21 óráig) 2 óra Bijo Rendezvényközpont 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 5500 Ft, Pártoló Tagoknak 3500 Ft LezajlottA belső erő felébresztése 1-2 rész workshop elvégzése és Pártoló tagság szükséges hozzá.
Belső erő felébresztése 2. rész (élő rendezvény) 2020. szeptember 19-20. (10-18 óráig) szombat és vasárnap, napi 8 órában Bijó Rendezvényközpont, 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 26.000 Ft Lezajlott 87 résztvevővelErre az élő rendezvényre azok tudnak jelentkezni, akik elvégezték az 1. részt online formában, vagy korábban elvégezték már az alapozó workshopunkat (Belső erő/Bevezető/Kezdő néven). HA MÉG NEM VÉGEZTED, KERESD AZ ONLINE KÉPZÉSEK MENÜBEN AZ 1. RÉSZT!
Karmafeldolgozás WEB-szeminárium 2020. szept. 22., 29., okt. 06., 13., 20., 27., nov. 03. (18-21 óráig) 7 alkalmas WEB-szeminárium keddenként este, egy alkalom 3 órában FIGYELEM! Az első alkalmat élőben tartjuk meg a Bijóban szept. 22-én 18 órától. Bijo Rendezvényközpont 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 56.000 Ft Lezajlott A belső erő felébresztése workshop 1. (online) és 2. rész elvégzése szükséges a részvételhez.
KÁMA workshop 1. rész – Harmonikus kapcsolatok, szerelem és életörömök 2020. október 10-11. (10-18 óráig) szombat és vasárnap, napi 8 órában Bijo Rendezvényközpont 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 29.900 Ft Lezajlott 96 résztvevővelA Belső erő 1. online és 2. rész élő workshop elvégzése szükséges a részvételhez.
KÁMA 2/a. rész – ONLINE ÉLŐ WORKSHOP 2020. nov. 7. (10-13 és 14-15.30-ig) és nov. 08. (10-13 óráig.) két nap, összesen 7.5 óra előadás Zoom alkalmazáson keresztül, élő közvetítésként tartjuk meg az előadásokat vetítéssel. 12.000 Ft Lezajlott 92 résztvevővelAzok részvételét tudjuk elfogadni, akik az október 10-11-i Káma 1. részt elvégezték vagy a múltban már végeztek Káma workshopot.
Meggyőződések, hitrendszerek webszeminárium 2020. nov. 10., 17., 24., dec. 01., 08., 2021. jan. 05., 12. (18-21 óráig) 7 alkalmas WEB-szeminárium keddenként este, egy alkalom 3 órában FIGYELEM! Az első alkalmat is online tartjuk meg! Zoom-os 56.000 Ft Lezajlott 74 résztvevővelA belső erő felébresztése workshop 1. (online) és 2. rész elvégzése szükséges a részvételhez.

Általános tudnivalók a képzésekről

 • A részvétel feltétele minden képzésen a Szerzői jogvédelemről és a részvételi feltételekről szóló nyilatkozat elfogadása és aláírása, amelyet a kezdéskor a helyszínen, személyesen kell megtenni.
 • A képzéseken tilos hang- és filmfelvételt készíteni.
  Aki ezt a szabályt megszegi, a szervezők kikísérik és a képzést nem folytathatja.
 • A tanuláshoz szükséges munkafüzeteket a helyszínen adjuk át,
  és a részvételi díj tartalmazza ezeket.
 • A workshopokon 13 órától 1 órás ebédszünetet tartunk.
 • A dátumváltozás és a helyszínek változásának jogát fenntartjuk,
  a résztvevőket időben értesítjük a végleges helyszínről.

Eltanácsolási vagy kizárási okok

Az Újalkímia önfejlesztő módszer gyakorlásának feltétele a lelki stabilitás és a tiszta, befolyástól mentes tudatállapot. Aki zavart, eltompult vagy valamilyen szer által befolyásolt tudatállapotban van, valamilyen pszichiátriai betegségben vagy mentális zavarokban szenved, az nem vehet részt a programjainkon.
A  jelentkezéskor eltanácsolási, illetve a képzésből bármikor kizáró okok a következők:

 • A titoktartási nyilatkozat aláírásának elmulasztása, megtagadása
 • Pszichoaktív szerek (pl.: drogok, alkohol, erős nyugtatók, szorongásoldók) rendszeres fogyasztása
 • Mentális zavarok, skizofrén és más pszichotikus zavarok, depresszió, bipoláris zavarok, impulzus kontroll zavarok
 • Súlyos személyiségzavarok (pl.: borderline, narcisztikus, antiszociális)
 • Az előadókkal, a szervezőkkel és a résztevőkkel szembeni tiszteletlen, agresszív vagy a programot zavaró viselkedés

Bővebb felvilágosítás:

 • E-mailben az info@ujalkimia.hu e-mail címen.
 • Telefonon a +36-30-430-9450 számon, hétfőn, szerdán, pénteken 8-12 óra között.

Érvényes jelentkezés és előleg befizetés

 • A jelentkezésed csak abban az estben válik érvényessé, ha a részvételi díj 50%-át befizetted és a befizetett összeg vagy a befizetésről szóló igazolás eljutott hozzánk.
 • A jelentkezéseket befizetési sorrendben fogadjuk el, és nem a honlapon való jelentkezés sorrendjében.
 • Csak azon jelentkezők számára tudjuk garantálni a tényleges helyfoglalást a workshopon, akik a részvételi díj 50%-át befizették.
 • Ameddig a részvételi díj 50%-a igazolhatóan nem került befizetésre, a helyfoglalást nem tudjuk garantálni.
 • A fizetési lehetőségekről regisztráció után automatikusan, e-mailben küldünk pontos információkat.

Díj visszatérítés, visszalépés

 • Előleg vagy teljes díj visszatérítésekor minden esetben 2500 Ft kezelési költséget számítunk fel.
 • Minden esetben lehetőség van arra, hogy ha valaki a befizetett előleget vagy teljes összeget már nem igényelhette vissza, mert lejárt a visszaigénylési határidő, akkor ezt az összeget felhasználja 1 éven belül egy következő vagy egy másik képzésen, kérve a jelentkezésének átvezetését.
 • Workshop kezdést megelőző 15. naptári napig  a befizetett előleg vagy a teljes összeg visszatérítésre kerül abban az esetben, ha a visszamondás megtörténik az info@ujalkimia.hu e-mail címen írásban.
 • Workshop kezdést megelőző 14 naptári napon belüli visszamondásnál az előleget nem lehet visszaigényelni. Ha a teljes díjat befizette valaki, az előleget levonva a díj fennmaradó részét visszafizetjük és lehetőség nyílik arra, hogy az előleg összegét egy következő induló képzésben felhasználja.
 • Mindenféle képzés és program esetében a kezdést megelőző 48 órán belüli visszamondás esetén nem lehet előleget vagy díjat visszaigényelni, de lehetőség nyílik arra, hogy egy következő induló képzésben felhasználja a jelentkező a díjat.