Bevezetés a Védikus Alkímiába

Szerző: Egedi-Kovács Melinda
Könyv címe: Bevezetés a Védikus Alkímiába

Terjedelme: 292 oldal
Jellege: Keménytáblás, színes képekkel
Mérete: 200 x 235 mm
ISBN: 978-963-85243-3-1

Fogy. ár: 6990 Ft

Hol kapható?
A képzéseken kedvezményes áron, 6200 Ft-ért
személyesen megvásárolhatod.

Kapható a Libri és a Líra könyvesboltokban.

Internetes rendelés a Libri Online Könyváruházban
(az éppen aktuális akciós áron).
Ehhez kattints az alábbi gombra.

Szinopszis

A Védák archaikus szövegei az alkimista tanok legősibb forrásának tekinthetők. Mindez azért maradt feltáratlan napjainkig, mert nehezen érthető filozófiájukat mára leginkább ortodox vagy vallásos szemléletű magyarázatokon keresztül lehet megismerni, amelyek nem közvetítik e szövegek alkimista üzenetét.

Aki képes a Védák rejtjeles szövegeit megfejteni és a bennük rejlő tudást alkalmazni, egyszerre jut vissza eredeti isteni tudatosságához – ami az alkímia végcélja – és kap az anyagi világhoz egyfajta használati útmutatót.

A könyvsorozat a Védák kódját tárja fel és annak alkimista esszenciáját ülteti át a gyakorlatba a ma embere számára, vallásos és mitikus színezettől mentesen. Segítségével a mai kor körülményei közt megvalósítható az alkímia célja, véghezvihető az ember transzmutációja, tudatának arannyá nemesítése.

Bármit is gondoltál magadról eddig, attól a pillanattól fogva alkimistává válsz, amikor célul tűzöd ki, hogy a tudatosságodat befedő felhőréteget szétoszlatod, hogy Átmáként ragyoghass a világra. Ez a könyv csupán a kezdet. Rést nyit egy láthatatlan falon. Ha bekukucskálsz, megláthatod, hogy a túloldalon végtelenül tágas a tér.

„Boldog szívvel ajánlom minden tudásra vágyónak és tapasztalatra szomjazónak ezt a hiánypótló, gazdag könyvet, amely eddig nem látott könnyedséggel érzékeltet határtalan mélységű szellemi tartalmakat. Azon művek sorát gyarapítja, amelyek alapul szolgálnak egy transzcendens világ- és életszemlélet aktuális újrateremtéséhez és társadalmi gyakorlatához. Az olvasó komoly kockázatot vállal, ha kézbe veszi a könyvet, mert befogadása közben önképe és világlátása visszafordíthatatlanul megváltozik.”

Csong An Szunim, zen szerzetes, az Eredeti Fény Templom apátja

„Értéket tart kezében az olvasó, és mire végigolvassa a könyvet, erős késztetést, vágyakozást fog érezni, hogy azonnal hozzájusson a folytatáshoz, vagy legalább tanulhasson a szerzőtől. Melinda kiváló előadó, nagyszerű író. Az átfogó kultúrtörténeti áttekintés mentén egy eddig ismeretlen, ám mégis ismerős rend bontakozik ki. Valóban: rendszerek, és módszerek nélkül a legtöbb ember az élet áldozatának érzi magát. A Life Sutra első kötete több mint bevezető: kivezető a tehetetlenség birodalmából.”

Barkó Judit, Kommunikációs Mentor

„E könyv, bár a Védák ősi ösvényét kínálja, azt a mai léptek ritmusára szabja. Újra felfedezi a több ezer éve érintetlen tájat, feltárja kincseit, kimondja varázsszavait. Reményt ad, hogy mégis létezik a mesés aurum potabile, mely a lelkünkben felgyülemlett ólmot arannyá transzmutálja. Mind, akik hiszünk és bízunk a változásban, szívből kívánjuk: úgy legyen!”

Rákos Péter, író, asztrológus

„A Life Sutra ősi tudáson alapuló, a mai embernek szóló, mégis időtlen, átfogó rendszer, melynek első szeletét tartja kezében az olvasó. Szeretem azt a rendet, amelyet a világ szerkezetében, működésében felmutat. Nincsenek benne fehér foltok, nem hagy hiányérzetet maga után. Olyan, mint a kaotikusnak és ellenségesnek tetsző külső valóság ellenpontja: átlátható, következetes és barátságos. Megerősíti belső bizonyosságunkat, hogy az élet nem egyenlő a szenvedéssel, és feléleszti a tetszhalott bizalmat, hogy igenis érdemes és lehetséges tenni a boldogságért, teljességért. Szeretettel ajánlom e könyvet minden keresőnek.”

Acél Anna, televíziós műsorvezető