Mi az Újalkímia Önfejlesztő Módszer?

Az Újalkímia a többezer éves szellemi alkímia egy korszerű változata, amely felfedi az alkimisták titkos tudását és a mai ember számára érthetővé, a mindennapi életben alkalmazhatóvá teszi a szimbólumokban és rejtjeles leírásokban fennmaradt hagyomány tartalmát.

 

A szellemi alkímia különleges világlátásának és misztikus gyakorlatainak a segítségével ismert művészek, tudósok, gondolkodók, jutottak kiemelkedő képességekhez, mint például Giordano Bruno, Newton, Leonardo da Vinci, Dante vagy Goethe.

Az Újalkímia iskola ennek a szellemi hagyománynak a 21. századi örököse.

Képzéseinken a résztvevők olyan különleges ismereteket és egy speciális eszköztárat kapnak, amivel képesek lesznek teljesen új energiaszintre kerülni és újjászületni testi, lelki, szellemi harmóniában.

Az alkímia név sokak számára egyet jelent az aranycsinálással, azonban az alkímiának két ága volt…

 

 

Az alkímia egyik ága valóban a mai kémia előfutára. Ám a szellemi alkímiában a kémiai folyamatok szimbólumként szolgáltak az emberi psziché átalakulásának, fejlődésének leírására.

A szellemi alkímia célja az emberi lény tudatának megnemesítése, egy „nem fizikai arany” előállítása. Ebben a többezer éves, titokzatos tradícióban az aranycsinálás egy kódolt megfogalmazás volt, ami mögött valójában olyan titkos tudás és technikák álltak, melyek segítségével az ember csodálatos átalakulásokon mehet keresztül testi, lelki és szellemi értelemben egyaránt.

Belépés az alkímia világába

Ebből az online előadás-sorozatból megismerheted a szellemi alkímia egy olyan korszerű változatát, amely felfedi az alkimisták többezer éves tudását, és a mai ember számára érthetővé, a mindennapi életben alkalmazhatóvá teszi a szimbólumokban és rejtjeles leírásokban fennmaradt hagyomány tartalmát.

Kik vagyunk mi, alapítók?

Egedi-Kovács Melinda

 • Mögöttem van 23 év tapasztalat, amiből az első 10 évben egy indiai Guru belső körében részesültem rendkívüli oktatásban a védikus hagyományból: mantrák, filozófia, meditáció, jóga, bhakti, tantra, advaita-védánta.
 • 12 év, aminek során a nyugati szellemi alkímiában kaptam képzést és misztikus beavatásokat.
 • A 23 év alatt fejlődő szubtilis érzékelésem, aminek köszönhetően hozzáférek spirituális információhoz.
 • A könyvkiadóm közel 200 spirituális témájú könyvet adott ki és ezen felül több száz könyvet, gyakorlati módszert – a keleti és a nyugati misztikus hagyományból – mélyre hatolóan megismertem.
 • A tapasztalat, amit az elmúlt 2 évtizedben több ezer ember oktatása és a velük való személyes munka során szereztem.
 • Órák ezrei, amit kutatásba és a módszertan tökéletesítésébe fektettem.

 

Nagy Norbert

 • 1994-től az Elixír magazin egyik tulajdonosa, lapigazgatója, majd főszerkesztője voltam, nevemhez fűződik több mint kétszáz lapszám elkészítése.
 • Munkám során számos, mára ismertté vált szellemi tanító, író és módszer felfedezésében és támogatásában vettem részt.
 • Az elmúlt 25 évben közelről tanulmányoztam a legtöbb ezoterikus  iskolát és technikát.
 • Emellett a tantra és a jóga és a szufi különféle irányzatainak gyakorlataiban is elmélyedtem.
 • Később a gyógyítás irányába fordultam, Pránanadi mesterré váltam, mellette Craniosacrális gyógyítás, Somato Emotional Release, Holistic Pulsing, és a hawaii Kahuna gyógyítók technikáival gyógyítottam.
 • Ennek a 25 évig gyűjtött tudásnak a leszűrt esszenciája beépült az Újalkímia önfejlesztő módszerbe.

2012 óta emberek ezreinek sikerült a képzéseink segítségével felszabadítania belső erejét,
előhoznia rejtett képességeit és haladnia a tudat arannyá nemesítésének útján.

Tanulás és gyakorlás egyéni tempóban, online és élő formában, akár azonnali kezdéssel.

Mi az, ami a mi módszerünket és iskolánkat megkülönbözteti más ezoterikus irányzatoktól:

 

 • Rengeteg energiát fektettünk abba, hogy olyan anyagot tegyünk le az asztalra, ami egyedülállóan hatol a dolgok mélységeibe

 

 • A célunk az, hogy kristálytiszta fogalmakkal és jól felépített útvonalon juttassunk téged előre,
  ahelyett, hogy ködösítünk vagy közhelyeket hordunk össze

 

 • A keleti és a nyugati hagyományokra építettünk, de kíméletlenül korrigáltuk és kihagytuk ezekből
  a babonás vagy a vakhiten alapuló, ma már meghaladott elemeket

 

 • Olyan rendszert építettünk fel, ami nem éket ver,
  hanem végre hidat képez a hétköznapi életed és a szellemi utad közt

 

 • Nálunk a misztikus élményekhez a racionalitáson keresztül vezet az utad,
  és ehhez nem bontjuk le a személyiséged – sőt, meg fogsz lepődni, mennyire megerősíted azt

 

Mekkora tudásanyag gyűlt össze az iskolánkban a spirituális úthoz?
Ez jelenleg 16.000 oldal jegyzetben. Ha A4-es lapokon kinyomtatnánk, egymás mellé fektetve a mi spirituális utunk közel 8 kilométert tenne ki.
😊

 

Ha te is hiszel a reinkarnációban, akkor ezt a részt mindenképpen olvasd el!

 

 

Az eddig megemlített pozitív eredmények a jelen életedre vonatkoznak. DE ha hiszel a lélekvándorlásban, akkor talán érdekel,
hogy ezzel a tudással EGY JOBB JÖVŐT is ELŐKÉSZÍTESZ A MAGAD SZÁMÁRA.

Az alvó lélek, aki alacsony energiaszinten lép ki a testből, a halál után tehetetlenül sodródik bele a következő testet-öltésébe. 

Nem így a magas energiaszintre emelkedett, felébredt lélek, aki elnyeri a képességet, hogy szabadon megválassza az inkarnációit.

A karma erői blokkolják és egy sötét energiamezőbe burkolják a lelkeket. Ezt nevezi az alkímia úgy, hogy egy sötét és szennyezett réteg, a „Lunáris test” fedi be. Ebből kell kitörnie, és felépítenie magas energiájú „Szoláris testét”. Hogy ezt elérje, a saját karmáját kell az uralma alá vonnia és átalakítania.

Ha ez a célja valakinek, akkor az élete során, olyan szellemi gyakorlatokat kell végeznie és olyan módon kell élnie, hogy a lélek eljusson ebbe a kiemelkedett energetikai állapotba.

Birtokában vagyunk annak a tudásnak, amivel mindez megvalósítható.
Ha ezekkel a módszerekkel dolgozol magadon, te is elérheted.

 

Kezdj el tanulni online formában most!

Pillants be iskolánk életébe!

 

 

Ha egy vagy azok közül, akik felismerték, hogy szárnyakkal születtek és most már repülni is akarnak…

 

Ha még nem mondtál le arról, hogy felszabadítsd magad…

Időszerűnek érzed, hogy a negatív erőknek felmutass egy nagy STOP táblát…

És úgy véled, hogy szenvedtél már eleget, most jöhet végre valami jobb is…

 

 

Akkor téged is várunk a képzéseinkre, ahol átélheted annak örömét, ahogy…

 

 • Megszületik a belső erőd, ami egy pajzsot von köréd. – Amitől mások negativitása lepattan rólad.

 

 • Barátságba kerülsz önmagaddal. – Megszületik a belső béke és így a világ is barátságosabb helynek fog tűnni.

 

 • Megszabadulsz rengeteg belső feszültségedtől. – Végleg kiszállhatsz a szellemvasútból, azaz nem rémisztgeted többé magad a saját gondolataiddal.

 

 • Kisimulnak az érzelmeid. – Ettől hirtelen megszűnnek a gubancok a kapcsolataidban és békésebben viszonyulsz másokhoz és önmagadhoz.

 

 • Lecsillapodik és kitisztul a gondolatvilágod. – Kitartóbban tudsz figyelni. A meditáció vagy más szellemi gyakorlatok erőlködés helyett, könnyű lebegéssé válnak.

 

 • Képes leszel jobb hangulatban dolgozni, alkotni és eredetibb ötletekkel előállni. – Megsokszorozódik az esélyed arra, hogy kézzelfogható jólétet teremts.

Az oktatás nem arról szól, hogy megtöltünk egy edényt,
hanem hogy meggyújtunk egy tüzet!

Ez az Újalkímia ars poeticája. Ennek értelmében képzéseinken nem arra törekszünk, hogy pusztán információval telítsük a hallgatóságot, hanem, hogy bevonjuk őket a gyakorlatba, melynek segítségével felébreszthetik saját testi, lelki és szellemi erőforrásaikat. Ennek a belső erőnek a szimbóluma a tűz évezredek óta kelet és nyugat szellemi hagyományaiban.

 

 „Amint fent, úgy lent” – ezt a közhelyesnek tűnő spirituális bölcsességet biztosra veszem, hogy te is ezerszer hallottad már.

Tudtad, hogy ennek a rövid mondatnak, köszönhetjük többek közt az egyetemes tömegvonzás törvényét és a heliocentrikus világkép elterjedését, ezáltal a modern gondolkodás alapjait?

 

Ezeknek az elméleteknek a szülőatyjáról Sir Isaac Newtonról azt olvashatod, hogy „angol fizikus, matematikus, csillagász, filozófus és alkimista volt. A felsorolás végén az „és alkimista” úgy hangzik, mintha a számos értékelhető szakterület mellett, megemlítenénk, hogy a hobbija pedig az alkímia volt, mert istenem, hobbija még neki is lehetett.

A dolog azonban azért érdekes, mert a sorrend éppen fordítva felel meg a valóságnak. Ahogy azt Neil Degrasse Tyson korunk egyik legelismertebb asztrofizikusa megfogalmazta: „Meglepően hangzik, de Newton legtöbb idejét az alkímiának szentelte, míg mindaz, ami miatt ma híres, az alkímiai kutatásainak egyfajta melléktermékeként keletkezett.” És tudtad, hogy Newton volt az első, aki angol nyelvre lefordította a Tabula Smaragdinát, ezt a többezer éves hermetikus alkímiai szöveget, melyből a fenti idézet is a származik?

Bár sokáig ez tabunak számított, ma már nem titok, hogy a történelem során a rendkívüli tehetséggel rendelkező tudósok, filozófusok és művészek, akik a képességeiket hihetetlen szintre tudták hozni, egytől egyig elmélyedtek a szellemi alkímiában.

Giordano Bruno, Kepler, Edison, Bell, Tesla, mindannyian beavatást nyertek ebbe a tudásba…

És a hozzá tartozó szellemi gyakorlatok alkalmazásával nemcsak kiemelkedő alkotóerőhöz jutottak, hanem betekinthettek a nem látható világ működésébe is. A civilizációnk legkiválóbb művészei, – Leonardo da Vinci, Raffaello, Shakespeare, Dante, Goethe, Mozart, Beethoven, Tolsztoj, Dosztojevszkij, Saint Exupery –  mind azt vallották, hogy a tudatnak hatalma van az anyag felett, kommunikálni tudtak egy szellemi dimenzióval és az így megélt misztikus tudatállapotokban látottakat, hallottakat építették bele a munkáikba.