A módszerről

Üdvözöllek a kiteljesedés útján!

Egedi-Kovács Melinda, az Újalkímia önfejlesztő módszer létrehozója vagyok. 10 évig egy hindu misszió papjaként éltem. Védikus hagyományt tanítottam, tv-ben, fesztiválokon, újságokban jelentem meg és közel 200 spirituális könyvet adtam ki. A nyugati alkimista hagyománynak tíz éve vagyok kutatója és gyakorlója. 2016-ban jelent meg a Bevezetés a Védikus Alkímiába című saját könyvem. Képzéseimen 2012 óta emberek ezreinek sikerült felszabadítania belső erejét, előhoznia rejtett képességeit és haladnia a tudat arannyá nemesítésének útján.

Válj életed teremtőjévé!

Tarts velem egy olyan önfejlesztő módszer elsajátításában, amely korszerű,  gyakorlatias formában egyesíti kelet és nyugat ősi tudását és amellyel sikeresebbé és boldogabbá teheted te is az életed.

A módszer segítségével felszabadíthatod a benned rejlő belső erőt, ragyogó személyiséggé válhatsz és az életed minden területét harmonikusabbá teheted.

A boldogság egy képesség, ami tanulható és fejleszthető.

A titok az, hogy fel kell szabadítanunk a belső erőinket és nap, mint nap újra kell hangolnunk a nézőpontunkat, amellyel a világot és az eseményeket szemléljük.

Képzéseimen olyan technikákat tanítok, amelyek segítségével mindezt te is elérheted, hatékonyabbá válhatsz és egy kiteljesedett életet teremthetsz!

Mi kell a boldogsághoz a Védák ősi bölcsessége szerint? Siker, öröm, és béke az élet legfontosabb területein, melyek a következők:

1) anyagi bőség
2) emberi kapcsolatok
3) örömöt okozó hivatás
3) szellemi fejlődés

Az Újalkímia önfejlesztő módszer segítségével megszerezheted mindazt a gyakorlati tudást, amellyel ezeket az életterületeket sikerre viheted és eközben a szellemi utadon is haladsz.

A megvilágosodás ebben a dimenzióban csakis aktivitáson és az emberi élet kiteljesítésén keresztül érhető el, nem pedig az élettől való elzárkózással vagy önsanyargatással.

Miben egyedülálló az Újalkímia önfejlesztő módszer? 

  • Korszerű, bárki számára könnyen érthető, a mindennapi életbe beépíthető a módszertana
  • Egyensúlyt teremt a mindennapi élet és a szellemi útonjárás közt
  • Csodavárás helyett hatékony önfejlesztő és önismereti technikákkal rendelkezik
  • Kerüli a babonákon vagy a vakhiten alapuló megközelítést, a misztikus élmények megtapasztalásához a személyiségfejlődés útján juttat el
  • Az ősi keleti és nyugati szakrális hagyományon alapszik, de azokat a modern ember számára aktualizálja
  • Egyensúlyt teremt racionalitás és misztika között

Itt a helyed?

  • Ha szeretnél szellemi úton járni és egyúttal az életed, a személyiséged is kiteljesíteni…
  • Ha érdekel egy olyan önfejlesztő módszer, amely kelet és nyugat szellemi értékeit érthető és korszerű formában összegzi és vele rövid időn belül sikeresebbé és boldogabbá teheted az életed…
  • És ha a napjainkban jellemző üzletiessé vált, felszínes ezotériából már eleged van, de továbbra is mélyen érdeklődsz az élet spirituális vonatkozásai iránt…

IGEN! ITT A HELYED.

Hiszek abban, hogy az ember képes meghaladni a korlátait és akár istenivé válni, ha kellő bátorsága van ahhoz, hogy a tudatát rendhagyó módon használja. Az ajtó számodra is nyitva, csak be kell lépned rajta…
Egedi-Kovács Melinda

Hogyan kezdheted el?

Képzések, mit és hogyan tanulhatsz

Nézd meg videómat, amiben többet megtudhatsz arról, mit ad neked ez a módszer

 

 

FIGYELEM! Jelenleg szünetelnek képzéseink a Magyar Kormány járványügyi intézkedéseit követve, de amint rendeződik a helyzet és feloldódik a csoportos rendezvények korlátozása, kitűzzük az új képzési időpontokat.

Ha még nem tanultál nálunk, A belső erő felébresztése workshop elvégzése az első lépés. Mivel nem tudunk még dátumot mondani, mikor indul a legközelebbi képzés, ha szeretnél  majd jelentkezni erre a workshopomra, írj az info@ujalkimia.hu e-mail címre annyit, hogy “Érdeklődöm” és értesítünk arról, mikor kezdünk. Addig is, ha érdekelnek üzeneteim, videóim, iratkozz fel hírlevelemre a főoldalon és saját Youtube csatornámra, ide kattintva.

Nézd meg Mit üzen a koronavírus? című videómat