LEGFRISSEBB

Bevezetés a Védikus Alkímiába

Megrendelhető és a Libri könyvesboltokban megvásárolható
a Bevezetés a Védikus Alkímiába című könyv,
amely filozófiánk alapjait tartalmazza.

„Ez a könyv csupán a kezdet. Rést nyit egy láthatatlan falon.
Ha benézel, megláthatod, hogy a túloldalon végtelenül tágas a tér.”
Egedi-Kovács Melinda

850

Előadás

2.700

Hallgató

1.200.000

Videó megtekintés

10.350

Követő

RÓLUNK ÍRTÁK

„Az egyik legfantasztikusabb, legkülönlegesebb workshop, amelyen valaha életemben részt vettem. Nem lehet és nem is szeretném semmihez sem hasonlítani.”

„Megváltoztatja a gondolkodásod, az életed! A legjobb, ami történhetett velem, hogy ide eljöttem... és itt ragadtam. Köszönöm!”

„Hosszú, hosszú évek keresésének végén végre megtaláltam azt a szellemi iskolát, ahol végre egyensúlyban van a racionalitás a szellemivel, ahol a hitelességet, a megújulást és őszinte szabadságot megtapasztalhatom, ahol a tanítás eredménye a mindennapi életben is használható eszköz, ahol a spiritualitás nem egyszerűen feltölt, hanem meggyújtja a bennem szunnyadó teremtő, éltető tüzet. Nem csak úgy egyszerűen, hanem elementáris erővel. Tegnap és ma meggyújtottuk!”

„Ezt az iskolát minden szellemi szabadúszónak csak ajánlani tudom! Biztos, hogy fognak neked is újat mondani és a képzéseikről úgy mész haza, hogy nem hitted volna, hogy veled is megtörténik egyszer...!”

„Kívánom, hogy egyszer mindenki átélhesse azt, amit ezen a képzésen megtapasztalhattunk önmagunkból, a belső erőből, a ragyogásból… Az élmény nem kifejezhető szavakkal. Végtelenül hálás vagyok!”