Összes képzésünk áttekintése

 • Képzéseinken az emberi élet főbb területein végighaladva rendbe teheted és felvirágoztathatod az életed
 • Felszabadíthatod a benned rejlő életerőt
 • Megvalósíthatod a testi, lelki és szellemi harmóniát
 • Fejlesztheted a mentális képességeidet és a teremtőerőd
 • Békébe kerülhetsz önmagaddal és a környezeteddel
 • Megtapasztalhatod a létezés nagyszerűségét, a saját ragyogásod
 • Misztikus képességekre tehetsz szert

Nyilvános képzéseink első része online formában az elméleti előadásokat tartalmazza, a hozzájuk tartozó gyakorlatok és a személyesen átadható tananyag a második részben szerepel, amely már egy élő workshop keretében történik. Egy téma, tehát mindig egy online első részből és egy élő második részből áll.

Aki még mélyebben szeretné a témák gyakorlatát elsajátítani, az több hetes webszemináriumokon vehet részt, ahol elmélyült műhelymunka folyik.

Az Újalkímia egy olyan önfejlesztő módszer, amellyel az ember misztikus képességei is fejleszthetőek. Ez a tudás az Újalkímia Belső Iskolájában érhető el.
Akik a nyilvános oktatáson túl, intenzíven érdeklődnek az Újalkímia misztikus tanai iránt, jelentkezhetnek a Belső iskolába.

A képzéseink egymásra épülnek. Kezdésként A belső erő felébresztése 1. rész online képzést kell elvégezned, mert az oktatás többi része az itt átadott alapismeretekre épül. Bővebben a Belső erő felébresztése 1. rész online képzésről

Élő rendezvényeink a járványügyi helyzet miatt jelen pillanatban szünetelnek, de már kitűztük a 2021-es dátumokat, melyeket a Képzések vásárlása menüben már láthatsz.
Ha COVID korlátozások miatt egy élő képzést az adott időpontban nem lehet megtartani, akkor kérheted, hogy visszafizessük a teljes díjat (csomag esetén a csomagárból az élő képzés teljes díját) vagy választhatod azt, hogy a díjat átvezessük a következő kitűzött időpontra, amely minden képzésnél fel van tüntetve.

Újdonság, hogy elérhetővé vált több alap workshopunk online formában is és folyamatosan dolgozunk a folytatáson is. Megtekintés

A szemináriumokat Zoomon tartjuk folyamatosan. Keresd őket a honlapon a Képzések vásárlása főmenüben!

Minden képzésre – legyen az online vagy élő workshop – a honlapon a Képzések vásárlása főmenüben rákattintva lehet jelentkezni és kifizetni a díját.

Figyelem! Az élő workshopokra általában túljelentkezés van, ezért, ha biztosan szeretnél bekerülni egy adott képzésre, azt javasoljuk, hogy mihamarabb vedd meg a képzést.

Kattints az adott képzésnél a Megvásárolom gombra. Add meg az adataid (regisztráció) és bankkártyával fizesd ki a képzést az OTP SimplePay rendszer segítségével. Ez egy biztonságos fizetés, elektronikus számlaküldést biztosít. A számlát e-mailben kiküldjük a fizetés pillanatában. Képzések vásárlása

Bővebben a Gyakori kérdések menüben minden témával kapcsolatos kérdést megtalálsz. GYIK

Minden képzésünk a Belső erő felébresztése alapismereteire épül. A belső erő felébresztése 1. rész online képzés elvégzése megnyitja számodra az utat a további online képzések irányába. Ha ezt megnézted, akkor bármelyik online képzéssel folytathatod a tanulást, tetszőleges sorrendben. Megnézem a képzéseket

A belső erő felébresztése 2. rész élő workshop elvégzése megnyitja számodra az élőben tartott képzéseken és programokon való részvételt. Ha ezen az élő workshopon részt veszel, akkor bármelyik képzéssel folytathatod a tanulást, tetszőleges sorrendben. Megnézem

Aktuális programjaink, képzéseink, új lehetőségek és hírek az Aktuális főmenüben.

Igyekszünk összeállítani a jövő évi programjaink tervét, ami nem könnyű a kiszámíthatatlan járványhelyzet miatt.
Terveink szerint így alakul a 2021. év első negyede:

 • Január 01-én megjelenik a KÁMA – Kapcsolatok és az érzelmek alkímiája 1. rész online képzés
 • Január 19-től Kapcsolatok gyógyítása (Káma témájú) 7 alkalmas webszeminárium
 • Március 6-7. Belső erő felébresztése 2. rész egy hétvégés élő workshop
 • Március 9-től Karma-feldolgozás 7 alkalmas webszeminárium
 • Március 27-28. KÁMA – Kapcsolatok és az érzelmek alkímiája 2. rész egy hétvégés élő workshop

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

ARVE Error: Invalid URL https://www.youtube.com/watch?v=Oe3345Og2Bw in url

Az alapismereteket a workshopon adjuk át, melyek a főbb emberi életterületekkel foglalkoznak.
Az első a Belső erő felébresztése (ezzel kell kezdeni), majd szabadon választott sorrendben lehet folytatni
az anyagi bőség (Artha), az emberi kapcsolatok és érzelmi alkímia (Káma) valamint az örömöt okozó hivatás és szerepszemélyiségek (Dharma) témaköreivel.

Ezeket az eredetileg 4-5 héten át tartó képzéseinket ketté választottuk. Tehát egy téma mindig egy online 1. részből és egy élő 2. részből áll.
Az online 1. rész az elméleti előadásokat videók formájában tartalmazza.
A 2. rész egy élő workshop, amelynek során a tudás csak személyesen átadható, titkos részét tárjuk eléd és elsajátíthatod az 1. részhez tartozó gyakorlatokat.
Egy téma megismerését mindig először az online képzéssel kell elkezdeni, aztán lehet folytatni az élő, gyakorlati workshoppal. Megnézem a képzéseket

A webszemináriumokról:
A workshopon tanított témák folytatódnak a haladó képzéseken. Aki még mélyebben szeretné a témák gyakorlatát és haladó elméletét is elsajátítani, az több hetes webszemináriumokon vehet részt, ahol elmélyült műhelymunka folyik, heti egy alkalommal, általában keddi napokon 18-21 óráig Zoom alkalmazással. Megnézem

Az Alkimista Laborgyakorlatokról:
Az Alkimista Laborgyakorlat a mi egyedülálló személyiségfejlesztő és öngyógyító módszerünk, amelynek során test-lélek-szellem egyszerre aktív. Lényege az a felfedezésünk, hogy a tudat teremtőereje sokkal intenzívebb, ha fizikai aktivitással köti össze az ember a mentális gyakorlatokat. A 30-40 perces Alkimista Laborgyakorlatok egy-egy életterületet vagy problémakört céloznak, amely rendkívül intenzív érzelmi oldódáshoz, mély tapasztaláshoz és az egész személyiséget átalakító felismerésekhez juttatnak téged. Megnézem

Az Újalkímia egy olyan önfejlesztő módszer, amellyel az ember misztikus képességei is fejleszthetőek. Ez a tudás az Újalkímia Belső Iskolájában érhető el.
Akik a nyilvános oktatáson túl, intenzíven érdeklődnek az Újalkímia misztikus tanai iránt, jelentkezhetnek a Belső iskolába.

A Móksa és a Sziddha képzésről:
Ezeknek a képzéseknek a témája az ember metafizikai képességeinek kifejlesztése − mint amilyen az intuíció vagy a szubtilis érzékelés − és a metafizikai valóság tapasztalására való törekvés. Ezzel együtt foglalkozunk az alkímiai átalakulás magasabb fokozatainak megvalósításával is gyakorlati szinten. A Móksa és Sziddha képzések nem nyilvánosak, kizárólag az Újalkímia úgynevezett Belső Iskolájának tagjai és a személyes tanítványok vehetnek részt rajtuk. Megnézem

A Belső Iskolában nyílik lehetőség az egyéni munkára, személyes segítőkkel és az Alapítókkal. Belső iskola

Legyél tagja az Újalkímia Iskola zárt csoportjának a Facebookon. Rendszeresen indulnak új képzések, programok és jelennek meg olyan előadások vagy videó-üzenetek, amelyek nem publikusak, csupán azoknak szólnak, akik az Iskolában tanulnak. Hogyan lehetsz ennek a zárt csoportnak a tagja? Ehhez fent kell lenned a Facebookon, ki kell keresned ide kattintva „Az Újalkímia Iskola Csoportja” Facebook csoportot, ahol a csatlakozás gombot kell megnyomnod és válaszolnod néhány azonosító kérdésre.

Ha nem kaptál választ a kérdésedre, a Gyakori kérdések menüben keresd vagy a Kapcsolat menüben találod elérhetőségeinket.

Feliratkozás

Harmonizáld a tested-lelked
20 perc alatt!

Iratkozz fel hírlevelünkre és elküldjük neked „Test harmonizáló, öngyógyító és megfiatalító” gyakorlatunk hanganyagát.

A gombra kattintva hozzájárulok, hogy további videókat, írásokat, tanácsokat kapjak hírlevélben.
Valamint elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót, egyúttal hozzájárulok, hogy az itt megadott adataimat az ujalkimia.hu marketing céllal felhasználja.