Összes képzésünk áttekintése

Tanulás és gyakorlás egyéni tempóban, online és élő formában, akár azonnali kezdéssel.

Képzéseinken a résztvevők olyan különleges ismereteket és egy speciális eszköztárat kapnak, amivel képesek lesznek teljesen új energiaszintre kerülni és újjászületni testi, lelki, szellemi harmóniában.

 • Az emberi élet főbb területein végighaladva rendbe teheted és felvirágoztathatod az életed
 • Felszabadíthatod a benned rejlő életerőt
 • Megvalósíthatod a testi, lelki és szellemi harmóniát
 • Fejlesztheted a mentális képességeidet és a teremtőerőd
 • Békébe kerülhetsz önmagaddal és a környezeteddel
 • Megtapasztalhatod a létezés nagyszerűségét, a saját ragyogásod
 • Misztikus képességekre tehetsz szert

 

Online és élő Workshopok

Nyilvános képzéseink első része online formában az elméleti előadásokat tartalmazza, a hozzájuk tartozó gyakorlatok és a személyesen átadható tananyag a második részben szerepel, amely már egy élő workshop keretében történik. Egy téma, tehát a leggyakrabban egy online első részből és egy élő második részből áll.

Webszemináriumok

Aki még mélyebben szeretné a témák gyakorlatát elsajátítani, az több hetes webszemináriumokon vehet részt, ahol elmélyült műhelymunka folyik.

 

Egyéni és zártkörű képzések, táborok, utazások, misztériumok

Az Újalkímia egy olyan önfejlesztő módszer, amellyel az ember misztikus képességei is fejleszthetőek. Ez a tudás az Újalkímia Belső Iskolájában érhető el. Akik a nyilvános oktatáson túl, intenzíven érdeklődnek az Újalkímia misztikus tanai iránt, jelentkezhetnek a Belső iskolába.

A képzéseink egymásra épülnek. Kezdésként A belső erő felébresztése 1. rész online képzést kell elvégezned, mert az oktatás többi része az itt átadott alapismeretekre épül. Bővebben a Belső erő felébresztése 1. rész online képzésről

Élő rendezvényeink időpontjait kitűztük.

Mivel a járvány miatt sosem tudhatjuk biztosan, hogy valóban meg lehet-e tartani majd a képzést, most csak a jelentkezéseket fogadjuk egy egyszeri 100 Ft-os regisztrációs díjjal és a valós befizetést a képzés előtt pár héttel lehet majd megtenni a képzés oldalán, ha már biztos, hogy megtartható az esemény.

Azok fognak tudni befizetni, akik előre jelentkeztek, erről nekik emlékeztetőt küldünk e-mailben.

Ha elmarad a rendezvény, a 100 Ft-os regisztrációs díjat nem térítjük vissza.

Az eddigieknél sokkal kisebb létszámú, 60-fős csoportokat indítunk. Ezért, ha szeretnél bekerülni valamelyik élő workshopra, mihamarabb jelentkezz.

A helyszín védettségi igazolványhoz köti a részvételt (negatív teszt nem elegendő), tehát azok jelentkezzenek, akik ezt meg tudják oldani.

 

Újdonság, hogy elérhetővé vált több alap workshopunk online formában is és folyamatosan dolgozunk a folytatáson is. Megtekintés

A szemináriumokat Zoomon tartjuk folyamatosan. Keresd őket a honlapon a Képzések vásárlása főmenüben!

Minden képzésre – legyen az online vagy élő workshop – a honlapon a Képzések vásárlása főmenüben rákattintva lehet jelentkezni és kifizetni a díját.

Figyelem! Az élő workshopokra általában túljelentkezés van, ezért, ha biztosan szeretnél bekerülni egy adott képzésre, azt javasoljuk, hogy mihamarabb vedd meg a képzést.

Kattints az adott képzésnél a Megvásárolom gombra. Add meg az adataid (regisztráció) és bankkártyával vagy utalással fizesd ki a képzést az OTP SimplePay rendszer segítségével. Ez egy biztonságos fizetés, elektronikus számlaküldést biztosít. A számlát e-mailben kiküldjük a fizetés pillanatában. Képzések vásárlása

Bővebben a Gyakori kérdések menüben minden témával kapcsolatos kérdést megtalálsz. GYIK

Minden képzésünk a Belső erő felébresztése alapismereteire épül. A belső erő felébresztése 1. rész online képzés elvégzése megnyitja számodra az utat a további online képzések irányába. Ha ezt megnézted, akkor bármelyik online képzéssel folytathatod a tanulást, tetszőleges sorrendben. Megnézem a képzéseket

A belső erő felébresztése 2. rész élő workshop elvégzése megnyitja számodra az élőben tartott képzéseken és programokon való részvételt. Ha ezen az élő workshopon részt veszel, akkor bármelyik képzéssel folytathatod a tanulást, tetszőleges sorrendben. Megnézem

Aktuális programjaink, képzéseink, új lehetőségek és hírek az Aktuális főmenüben.

2021. képzései:

 • Január 01-én megjelent a KÁMA – Kapcsolatok és az érzelmek alkímiája 1. rész (online képzés)
 • Január 19-től Kapcsolatok gyógyítása (7 alkalmas webszeminárium)
 • Szeptember 11-12. Belső erő felébresztése 2. rész (egy hétvégés élő workshop)
 • Szeptember 21-től Karma-feldolgozás (7 alkalmas webszeminárium)
 • Szeptember 25-26. KÁMA – Kapcsolatok és az érzelmek alkímiája 2. rész (egy hétvégés élő workshop)
 • Október 9-10. és 23-24. DHARMA –Hivatás, életfeladat és szerepszemélyiségek (két hétvégés élő workshop)
 • November 9-től Kapcsolatok gyógyítása  (7 alkalmas webszeminárium)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

ARVE Error: Invalid URL https://www.youtube.com/watch?v=Oe3345Og2Bw in url

Az alapismereteket a workshopon adjuk át, melyek a főbb emberi életterületekkel foglalkoznak.
Az első a Belső erő felébresztése (ezzel kell kezdeni), majd szabadon választott sorrendben lehet folytatni
az anyagi bőség (Artha), az emberi kapcsolatok és érzelmi alkímia (Káma) valamint az örömöt okozó hivatás és szerepszemélyiségek (Dharma) témaköreivel.

Ezeket az eredetileg 4-5 héten át tartó képzéseinket ketté választottuk. Tehát egy téma mindig egy online 1. részből és egy élő 2. részből áll.
Az online 1. rész az elméleti előadásokat videók formájában tartalmazza.
A 2. rész egy élő workshop, amelynek során a tudás csak személyesen átadható, titkos részét tárjuk eléd és elsajátíthatod az 1. részhez tartozó gyakorlatokat.
Egy téma megismerését mindig először az online képzéssel kell elkezdeni, aztán lehet folytatni az élő, gyakorlati workshoppal. Megnézem a képzéseket

A webszemináriumokról:
A workshopon tanított témák folytatódnak a haladó képzéseken. Aki még mélyebben szeretné a témák gyakorlatát és haladó elméletét is elsajátítani, az több hetes webszemináriumokon vehet részt, ahol elmélyült műhelymunka folyik, heti egy alkalommal, általában keddi napokon 18-21 óráig Zoom alkalmazással. Megnézem

Az Alkimista Laborgyakorlatokról:
Az Alkimista Laborgyakorlat a mi egyedülálló személyiségfejlesztő és öngyógyító módszerünk, amelynek során test-lélek-szellem egyszerre aktív. Lényege az a felfedezésünk, hogy a tudat teremtőereje sokkal intenzívebb, ha fizikai aktivitással köti össze az ember a mentális gyakorlatokat. A 30-40 perces Alkimista Laborgyakorlatok egy-egy életterületet vagy problémakört céloznak, amely rendkívül intenzív érzelmi oldódáshoz, mély tapasztaláshoz és az egész személyiséget átalakító felismerésekhez juttatnak téged. Megnézem

Az Újalkímia egy olyan önfejlesztő módszer, amellyel az ember misztikus képességei is fejleszthetőek. Ez a tudás az Újalkímia Belső Iskolájában érhető el.
Akik a nyilvános oktatáson túl, intenzíven érdeklődnek az Újalkímia misztikus tanai iránt, jelentkezhetnek a Belső iskolába.

A Móksa és a Sziddha képzésről:
Ezeknek a képzéseknek a témája az ember metafizikai képességeinek kifejlesztése − mint amilyen az intuíció vagy a szubtilis érzékelés − és a metafizikai valóság tapasztalására való törekvés. Ezzel együtt foglalkozunk az alkímiai átalakulás magasabb fokozatainak megvalósításával is gyakorlati szinten. A Móksa és Sziddha képzések nem nyilvánosak, kizárólag az Újalkímia úgynevezett Belső Iskolájának tagjai és a személyes tanítványok vehetnek részt rajtuk. Megnézem

A Belső Iskolában nyílik lehetőség az egyéni munkára, személyes segítőkkel és az Alapítókkal. Belső iskola

Legyél tagja az Újalkímia Iskola zárt csoportjának a Facebookon. Rendszeresen indulnak új képzések, programok és jelennek meg olyan előadások vagy videó-üzenetek, amelyek nem publikusak, csupán azoknak szólnak, akik az Iskolában tanulnak. Hogyan lehetsz ennek a zárt csoportnak a tagja? Ehhez fent kell lenned a Facebookon, ki kell keresned ide kattintva „Az Újalkímia Iskola Csoportja” Facebook csoportot, ahol a csatlakozás gombot kell megnyomnod és válaszolnod néhány azonosító kérdésre.

Ha nem kaptál választ a kérdésedre, a Gyakori kérdések menüben keresd vagy a Kapcsolat menüben találod elérhetőségeinket.