Itt tudod megvásárolni az Online képzéseket és jelentkezni az élő képzésekre

Szűrés:
 • Hogyan változtasd meg a sorsod (élő online mini képzés) Hamarosan hozzáférhető lesz felvételről!

  Lezajlott. Hamarosan hozzáférhető lesz felvételről!

  Ha még nem tanultál nálunk, ez a kétórás mini képzés gyors és szórakoztató betekintést ad neked az Újalkímiába, amelyen kulcsgondolatokat adunk át arról, hogy milyen láthatatlan erők irányítják az életünket és miként lehetsz úrrá te magad a sors erőin, hogy harmóniába kerülj a világgal és önmagaddal. Régi hallgatóknak is ajánljuk – új kulcsgondolatok és ismeretek. Bónusz! Aki most személyesen részt vesz az online közvetítésen, utána megkapja az előadást videó formában is! (a felvétel feldolgozása után, ami néhány napot igénybe vesz.)

   

 • Az alkímia kódjának feltörése (bevezető előadás) Azonnal kezdhető!

  7 900 Ft

  Ha még nem tanultál nálunk, ez a kétórás bevezető előadás gyors és szórakoztató betekintést ad neked az Újalkímiába és elkezdi feltárni számodra az alkímia titkos hagyományát. Bevezet abba a tudásba, aminek köszönhetően ismert művészek, tudósok, gondolkodók kiemelkedő képességekre, rendkívüli alkotóerőre és sikerre tesznek szert évezredek óta. Érthetővé, a mindennapi életben alkalmazhatóvá teszi számodra ezt a szimbólumokban és rejtjeles leírásokban fennmaradt hagyományt, így rendkívüli tudás birtokába juthatsz.

 • Belépés az alkímia világába (online alapképzés) EZZEL KEZDHETED EL A TANULÁST

  19 900 Ft

  Ez az alapképzésünk, ami részletesen és mélységében ismerteti meg veled az összes alapfogalmat, amire az oktatásunk épül. Ebből a 13 videóból megismerheted a szellemi alkímia egy olyan korszerű változatát, amely felfedi az alkimisták többezer éves titkos tudását, és a mai ember számára érthetővé, a mindennapi életben alkalmazhatóvá teszi a szimbólumokban és rejtjeles leírásokban fennmaradt hagyomány tartalmát.

   

 • Karma-feldolgozás (élő workshop)

  2022. szeptember 10-11. szombat-vasárnap, 10-18 óráig
  29 900 Ft

  Az itt átadott ismeretek nagyon fontos szerepet játszanak minden témánkban. Ha teheted ez legyen a következő, amit elvégzel! Két napos élő workshop, amelynek során a tudás csak személyesen átadható, titkos részét tárjuk eléd. Olyan intenzív, transzformatív élmény, amely az egész életedet képes azonnal jobbá tenni. Olyan önállóan is alkalmazható eszközöket kapsz, amellyel feloldhatod karmikus terheidet.

 • Teljes alapképzés csomag (1 online + 1 élő + 1 ajándék online képzés) Ajándék az Alkímia kódjának feltörése!

  49 800 Ft

  Ezt a csomagot azért hoztuk létre, hogy a lehető legkedvezőbb áron, gyorsan és egyszerűen hozzáférhess ahhoz a három kezdő képzésünkhöz, amiből megismerheted a kulcsfogalmainkat és amire minden további képzésünk ráépül. És hogy támogassuk a tanulásod, a csomagban a harmadik képzést ajándékba adjuk, így 7.900 Ft megtakarítással kezdheted el a tanulást, akár most!

  Mit tartalmaz a csomag: Belépés az alkímia világába online képzés + Karmafeldolgozás élő workshop + Ajándékba kapod az Alkímia kódjának feltörése online képzést!

 • Karma-feldolgozás (webszeminárium)

  2022. szeptember 20-tól indul (7 alkalom) keddi napokon 18-21 óráig
  59 000 Ft

  Meg akarsz szabadulni karmikus blokkjaidtól és a negatív visszahatások okozta nyomasztó érzéseidtől? Szeretnél utat nyitni belső erőforrásaidhoz, megbékélni a környezeteddel és saját magaddal? Az idén is elindítjuk az évek óta nagy sikert arató Karma-feldolgozás szemináriumunkat, ahol mindezt elérheted.

 • KÁMA – Az emberi kapcsolatok alkímiája 1. rész (online képzés) Felújított változatban!

  19 900 Ft

  A KÁMA workshop által a tudás egy új dimenziója nyílik ki számodra a benned is működő női és férfi minőségről. Szeretet és szerelem, érzelmi alkímia, ahogy még sosem hallottál róla. Átláthatod a kapcsolataidat építő és romboló törvényszerűségeket, meggyógyíthatod korábbi szerelmi traumáid, és helyrehozhatod emberi kapcsolataid. A KÁMA workshop egy a gyakorlatban alkalmazható tudást kínál a benned is működő női és férfi minőségről, az Újalkímia páratlan nézőpontjából.

   

 • KÁMA – Az emberi kapcsolatok alkímiája 2. rész (élő workshop)

  2022. április 2-3. szombat-vasárnap, 10-18 óráig

  A KÁMA workshop által a tudás egy új dimenziója nyílik ki számodra a benned is működő női és férfi minőségről. Szeretet és szerelem, ahogy még sosem hallottál róla. Átláthatod a kapcsolataidat építő és romboló törvényszerűségeket, meggyógyíthatod korábbi szerelmi traumáid, és helyrehozhatod emberi kapcsolataid. A KÁMA workshop egy a gyakorlatban alkalmazható tudást kínál a benned is működő női és férfi minőségről, az Újalkímia páratlan nézőpontjából.

 • ARTHA – Az anyagi teremtőerő felszabadítása (élő workshop) Felújított változatban! Új dátumra került május 7-8 elmarad!

  2022. október 8-9. szombat-vasárnap, 10-18 óráig
  29 900 Ft

  Ezen a workshopon az anyagvilágban való teremtés képességének a kulcsát kapod meg, amely segít az életed anyagi, pénzügyi harmóniáját megteremteni. Legyőzheted a halogatást, az „Idő Urává” válhatsz, képes leszel a szellemi utaddal harmonizáló munka vagy vállalkozás megteremtésére.