Összes képzésünk egyben

 • Az alkímia kódjának feltörése (online bevezető képzés)

  9 900 Ft

  Ha még nem tanultál nálunk, ez a kétórás előadás gyors és szórakoztató betekintést ad neked az Újalkímiába és elkezdi feltárni számodra az alkímia titkos hagyományát. Bevezet abba a tudásba, aminek köszönhetően ismert művészek, tudósok, gondolkodók kiemelkedő képességekre, rendkívüli alkotóerőre és sikerre tesznek szert évezredek óta.

 • Belépés az Újalkímia világába (online alapképzés)

  Original price was: 44 900 Ft.Current price is: 29 900 Ft.

  Az indulásod támogatjuk: 15.000 Ft megtakarítással +🎁 2 ajándék előadás videóval! Ahhoz, hogy magabiztosan barangolhass ebben a lebilincselő misztikus hagyományban, első lépésként az alapokat kell megismerned és minden további képzésünk is erre épül. Ez tehát az alapképzésünk, amit 2023-ban felújítottuk, így jelen formájában a tudásunk legfrissebb, a hosszú évek alatt továbbcsiszolt, finomított esszenciáját tartalmazza. 

   

 • CSOMAG: Online Workshopok (2 képzés 20.000 Ft kedvezménnyel + 2 ajándék videó)

  Original price was: 54 800 Ft.Current price is: 34 800 Ft.

  Kezdd el a tanulást 20.000 Ft kedvezménnyel + 🎁 2 ajándék videóval, amit ehhez a 2 képzésből álló csomaghoz adunk neked most! Mit tartalmaz ez a csomag: a Belépés az Újalkímia világába + Az alkímia kódjának feltörése online képzéseket. Ha szeretnéd felfedezni ezt a szellemi utat és önfejlesztő módszert, az alapfogalmainkat kell első lépésként megismerned, mert ezekre épül minden további elmélet és gyakorlat. Ez az alapképzés csomag azt két online képzést tartalmazza, amelyből mindent megtudhatsz.

 • CSOMAG: Online Haladó (3 képzés 10.000 Ft kedvezménnyel + 3 ajándék videóval)

  Original price was: 72 700 Ft.Current price is: 62 700 Ft.

  Ha te már tudod, hogy milyen nagy értéket képviselnek az Újalkímia tanításai és minél többet szeretnél megismerni belőlük, akkor ezt a csomagot ajánljuk a figyelmedbe: ARTHA 1. rész, KÁMA 1. rész, AVATÁR 1. rész. Mindezt 10.000 Ft kedvezménnyel + 🎁 3 ajándék videóval!

 • Belépés a misztika birodalmába – 6 részes online előadás-sorozat

  24 900 Ft

  Ez az előadás-sorozat, mely eddig csak a Belső Iskolában volt elérhető, a nyugati ezotéria titkos történetét dolgozza fel. Olyan történelmet tesz láthatóvá, melyről nem esik szó a hivatalos történelemírásban…De ennél sokkal többről szól: egyedülálló tanítás, amely a szellemi alkímia misztikus mélységeibe avat be.

 • KARMA-feldolgozás (élő workshop)

  2024. szeptember 14-15. szombat-vasárnap, 10-18 óráig
  59 900 Ft

  🎁​ AJÁNDÉK tanítás: BELÉPÉS A MISZTIKA BIRODALMÁBA címmel.
  Felejtsd el mindazt, amit eddig a karmáról hallottál, mert ha az igaz lenne, nem ilyen világban élnénk. Ismerd meg az igazságot és válj szabaddá! Ez a haladó képzés olyan intenzív, transzformatív élmény, amely az egész életedet képes azonnal jobbá tenni. Olyan önállóan is alkalmazható eszközöket kapsz, amellyel feloldhatod karmikus terheidet. Az itt átadott ismeretek nagyon fontos szerepet játszanak minden témánkban. Ha teheted ez legyen a következő, amit elvégzel!

 • KARMA-feldolgozás (webszeminárium)

  2024. szeptember 24-től indul (7 alkalom) keddi napokon 18-21 óráig
  59 000 Ft

  Meg akarsz szabadulni karmikus blokkjaidtól és a negatív visszahatások okozta nyomasztó érzéseidtől? Szeretnél utat nyitni belső erőforrásaidhoz, megbékélni a környezeteddel és saját magaddal? Az idén is elindítjuk az évek óta nagy sikert arató Karma-feldolgozás szemináriumunkat, ahol mindezt elérheted.

 • CSOMAG: KARMA-feldolgozás (élő workshop + webszeminárium)

  Original price was: 118 900 Ft.Current price is: 103 900 Ft.

  15.000 Ft megtakarítás + 🎁​ AJÁNDÉK tanítás: BELÉPÉS A MISZTIKA BIRODALMÁBA címmel.
  Felejtsd el mindazt, amit eddig a karmáról hallottál, mert ha az igaz lenne, nem ilyen világban élnénk. Ismerd meg az igazságot és válj szabaddá! Ez a haladó képzés olyan intenzív, transzformatív élmény, amely az egész életedet képes azonnal jobbá tenni. Olyan önállóan is alkalmazható eszközöket kapsz, amellyel feloldhatod karmikus terheidet. Az itt átadott ismeretek nagyon fontos szerepet játszanak minden témánkban. Ha teheted ez legyen a következő, amit elvégzel!

 • ARTHA – Az anyagi teremtőerő felszabadítása 1. rész (online képzés)

  22 900 Ft

  🎁 1 AJÁNDÉK előadás videó Szattva-karma címmel. Az ARTHA 1. rész online képzésen az anyagvilágban való teremtés képességének a kulcsát kapod meg, amely segít az életed anyagi, pénzügyi harmóniáját megteremteni. A világot elárasztó felszínes okoskodás és irreális ígéretek helyett ez a képzés olyan mély összefüggésekre világít rá és olyan reális gyakorlati tudással ajándékoz meg, amihez még csak hasonlóval sem lehet találkozni.

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresTovább nézelődöm