Összes képzésünk egyben

 • Az alkímia kódjának feltörése (online bevezető képzés)

  9 900 Ft

  Ha még nem tanultál nálunk, ez a kétórás előadás gyors és szórakoztató betekintést ad neked az Újalkímiába és elkezdi feltárni számodra az alkímia titkos hagyományát. Bevezet abba a tudásba, aminek köszönhetően ismert művészek, tudósok, gondolkodók kiemelkedő képességekre, rendkívüli alkotóerőre és sikerre tesznek szert évezredek óta. Érthetővé, a mindennapi életben alkalmazhatóvá teszi számodra ezt a szimbólumokban és rejtjeles leírásokban fennmaradt hagyományt, így rendkívüli tudás birtokába juthatsz.

 • Belépés az Újalkímia világába (online alapképzés)

  29 900 Ft

  Az indulásod támogatjuk: 15.000 Ft megtakarítással +🎁 2 ajándék előadás videóval! Ahhoz, hogy magabiztosan barangolhass ebben a lebilincselő misztikus hagyományban, első lépésként az alapokat kell megismerned és minden további képzésünk is erre épül. Ez tehát az alapképzésünk, amit 2023-ban felújítottuk, így jelen formájában a tudásunk legfrissebb, a hosszú évek alatt továbbcsiszolt, finomított esszenciáját tartalmazza. 

   

 • CSOMAG: Online Alapképzés (2 képzés 20.000 Ft kedvezménnyel + 2 ajándék videó)

  34 800 Ft

  Kezdd el a tanulást 20.000 Ft kedvezménnyel + 🎁 2 ajándék videóval, amit ehhez a 2 képzésből álló csomaghoz adunk neked most! Mit tartalmaz ez a csomag: a Belépés az Újalkímia világába + Az alkímia kódjának feltörése online képzéseket. Ha szeretnéd felfedezni ezt a szellemi utat és önfejlesztő módszert, az alapfogalmainkat kell első lépésként megismerned, mert ezekre épül minden további elmélet és gyakorlat. Ez az alapképzés csomag azt két online képzést tartalmazza, amelyből mindent megtudhatsz.

 • CSOMAG: Online Haladó (3 képzés 10.000 Ft kedvezménnyel + 3 ajándék videóval)

  62 700 Ft

  Ha te már tudod, hogy milyen nagy értéket képviselnek az Újalkímia tanításai és minél többet szeretnél megismerni belőlük, akkor ezt a csomagot ajánljuk a figyelmedbe: ARTHA 1. rész, KÁMA 1. rész, AVATÁR 1. rész. Mindezt 10.000 Ft kedvezménnyel + 🎁 3 ajándék videóval!

 • Belépés a misztika birodalmába – 6 részes online előadás-sorozat

  24 900 Ft

  Ez az előadás-sorozat, mely eddig csak a Belső Iskolában volt elérhető, a nyugati ezotéria titkos történetét dolgozza fel. Olyan történelmet tesz láthatóvá, melyről nem esik szó a hivatalos történelemírásban…De ennél sokkal többről szól: egyedülálló tanítás, amely a szellemi alkímia misztikus mélységeibe avat be.

 • KARMA-feldolgozás (élő workshop)

  2024. február 10-11. szombat-vasárnap, 10-18 óráig
  Free

  🎁​ AJÁNDÉK tanítás: BELÉPÉS A MISZTIKA BIRODALMÁBA címmel.
  Felejtsd el mindazt, amit eddig a karmáról hallottál, mert ha az igaz lenne, nem ilyen világban élnénk. Ismerd meg az igazságot és válj szabaddá! Ez a haladó képzés olyan intenzív, transzformatív élmény, amely az egész életedet képes azonnal jobbá tenni. Olyan önállóan is alkalmazható eszközöket kapsz, amellyel feloldhatod karmikus terheidet. Az itt átadott ismeretek nagyon fontos szerepet játszanak minden témánkban. Ha teheted ez legyen a következő, amit elvégzel!

 • KARMA-feldolgozás (webszeminárium)

  2024. február 20-tól indul (7 alkalom) keddi napokon 18-21 óráig
  Free

  Meg akarsz szabadulni karmikus blokkjaidtól és a negatív visszahatások okozta nyomasztó érzéseidtől? Szeretnél utat nyitni belső erőforrásaidhoz, megbékélni a környezeteddel és saját magaddal? Az idén is elindítjuk az évek óta nagy sikert arató Karma-feldolgozás szemináriumunkat, ahol mindezt elérheted.

 • CSOMAG: Karma élő workshop + Alapképzés 15.000 Ft kedvezménnyel + 9.900 Ft értékű AJÁNDÉK bevezető képzés

  24.900 Ft megtakarítás+ 2 🎁​ ajándék videó. Ebben a csomagban az élő Karma workshopot és a kulcsfogalmainkat tanító alapképzést kaphatod meg együtt, 15.000 Ft megtakarítással. És hogy támogassuk a tanulásod, a 9.900 Ft értékű Az alkímia kódjának feltörése című bevezető képzést ajándékba adjuk neked.

   

 • CSOMAG: KARMA-feldolgozás (élő + webszeminárium)

  15.000 Ft megtakarítás + 🎁​ AJÁNDÉK tanítás: BELÉPÉS A MISZTIKA BIRODALMÁBA címmel.
  Felejtsd el mindazt, amit eddig a karmáról hallottál, mert ha az igaz lenne, nem ilyen világban élnénk. Ismerd meg az igazságot és válj szabaddá! Ez a haladó képzés olyan intenzív, transzformatív élmény, amely az egész életedet képes azonnal jobbá tenni. Olyan önállóan is alkalmazható eszközöket kapsz, amellyel feloldhatod karmikus terheidet. Az itt átadott ismeretek nagyon fontos szerepet játszanak minden témánkban. Ha teheted ez legyen a következő, amit elvégzel!