Itt tudod megvásárolni az Online képzéseket és jelentkezni az élő képzésekre

Szűrés:
 • Belső erő felébresztése 1. rész (online képzés) EZZEL KEZDJ!

  24 900 Ft

  Ez az online képzés utat nyit a szellemi szabadság és egy boldogabb élet felé. Segítségével azonnal elkezdheted felszabadítani a képességeid és a benned szunnyadó belső erőt. Ha most találkozol először az Újalkímia önfejlesztő módszerrel, akkor ezzel a képzéssel kezdj, melynek révén gyorsan és hatékonyan elsajátíthatod az elméleti alapokat, amelyekre a további képzések és a gyakorlatok épülnek.

 • KÁMA – A kapcsolatok és az érzelmek alkímiája 1. rész (online képzés) Újdonság!

  27 900 Ft

  A KÁMA workshop által a tudás egy új dimenziója nyílik ki számodra a benned is működő női és férfi minőségről. Szeretet és szerelem, érzelmi alkímia, ahogy még sosem hallottál róla. Átláthatod a kapcsolataidat építő és romboló törvényszerűségeket, meggyógyíthatod korábbi szerelmi traumáid, és helyrehozhatod emberi kapcsolataid. A KÁMA workshop egy a gyakorlatban alkalmazható tudást kínál a benned is működő női és férfi minőségről, az Újalkímia páratlan nézőpontjából.

   

 • A Belső Tanítványok képzése Újdonság!

  21 000 Ft

  Nincs kivonat, mert ez egy védett tartalmú bejegyzés.

 • Belső erő felébresztése 1. rész online + KÁMA 1. rész online Újdonság!

  46 900 Ft

  Két online képzés egy csomagban, 5.900 Ft megtakarítással. Itt az alkalom, hogy birtokába juss annak a tudásnak, amely eddig emberek ezreinek nyitott utat a szellemi szabadság és egy boldogabb élet felé, és segítségével te is azonnal elkezdheted felszabadítani a benned szunnyadó belső erőt és meglelni a teljességet az emberi kapcsolataidban!

 • Belső erő felébresztése 2. rész (élő workshop) Későbbre halasztva!

  26 900 Ft

  Két napos élő workshop, amelynek során a tudás csak személyesen átadható, titkos részét tárjuk eléd. Olyan intenzív, transzformatív élmény, amely az egész életedet képes azonnal jobbá tenni. Elsajátíthatod az 1. részhez tartozó gyakorlatokat, és olyan önállóan is alkalmazható eszközöket kapsz, amellyel feloldhatod karmikus terheidet.

 • Belső erő felébresztése 1. rész online + Belső erő felébresztése 2. rész élő workshop Újdonság!

  45 900 Ft

  Két képzés egy csomagban, 5.900 Ft megtakarítással. Az Újalkímia alapozó képzése, melyre az összes további workshop épül. Korszerű, érthető, a mindennapi életbe beépíthető módszertan. Gyakorlatai által ragyogó személyiséggé válhatsz és az életed minden területét harmonikusabbá teheted.

 • KÁMA – A kapcsolatok és az érzelmek alkímiája 2. rész (élő workshop) Későbbre halasztva!

  29 900 Ft

  Ez a haladó szintű élő workshop remekül ötvözi a legpraktikusabb nézőpontokat a misztikával.
  Egyszerre juttat áttöréshez az emberi kapcsolatok és a felszín alatt munkálkodó erői és a női és férfi minőség megértésében.

 • Káma 1. rész online + Káma 2. rész élő workshop Újdonság!

  49 900 Ft

  Két haladó képzés egy csomagban, 7.900 Ft megtakarítással, mely remekül ötvözi a legpraktikusabb nézőpontokat a misztikával. Egyszerre juttat áttöréshez az emberi kapcsolatok és a felszín alatt munkálkodó erői és a női és férfi minőség megértésében.

 • Adeptus Jelöltek 2021. április havi tagdíja

  3 500 Ft

  Ez a díjbefizetés kizárólag az Újalkímia Belső Iskola tagjait érinti.

  Kérjük, ne fizessen be aki még nem nyert felvételt a Belső Iskolába.