Itt tudod megvásárolni az Online képzéseket és jelentkezni az élő képzésekre

Szűrés:
 • Az alkímia kódjának feltörése (online bevezető előadás) Azonnal kezdhető!

  7 900 Ft

  Ha még nem tanultál nálunk, ez a kétórás előadás gyors és szórakoztató betekintést ad neked az Újalkímiába és elkezdi feltárni számodra az alkímia titkos hagyományát. Bevezet abba a tudásba, aminek köszönhetően ismert művészek, tudósok, gondolkodók kiemelkedő képességekre, rendkívüli alkotóerőre és sikerre tesznek szert évezredek óta. Érthetővé, a mindennapi életben alkalmazhatóvá teszi számodra ezt a szimbólumokban és rejtjeles leírásokban fennmaradt hagyományt, így rendkívüli tudás birtokába juthatsz.

 • Hogyan változtasd meg a sorsod (online bevezető előadás) Azonnal kezdhető!

  7 900 Ft

  Ha még nem tanultál nálunk, ez a 105 perces bevezető előadás gyors és szórakoztató betekintést ad neked az Újalkímiába, amelyen kulcsgondolatokat adunk át arról, hogy milyen láthatatlan erők irányítják az életünket és miként lehetsz úrrá te magad a sors erőin, hogy harmóniába kerülj a világgal és önmagaddal. Régi hallgatóknak is ajánljuk – új kulcsgondolatok és ismeretek.  

 • Belépés az alkímia világába (online alapképzés) EZZEL KEZDHETED EL A TANULÁST

  19 900 Ft

  Ez az alapképzésünk, ami részletesen és mélységében ismerteti meg veled az összes alapfogalmat, amire az oktatásunk épül. Ebből a 14 videóból megismerheted a szellemi alkímia egy olyan korszerű változatát, amely felfedi az alkimisták többezer éves titkos tudását, és a mai ember számára érthetővé, a mindennapi életben alkalmazhatóvá teszi a szimbólumokban és rejtjeles leírásokban fennmaradt hagyomány tartalmát.

   

 • CSOMAG: Online alapképzés (Ajándék: Az alkímia kódjának feltörése online bevezető előadás) 7.900 Ft kedvezménnyel! Azonnal kezdhető!

  27 800 Ft

  A komolyabb tanuláshoz az alapfogalmainkat kell első lépésként megismerned, mert ezekre épül minden további elmélet és gyakorlat. Ez az alapképzés csomag azt a három online képzést tartalmazza, amelyből mindent megtudhatsz. Ehhez a csomaghoz ajándékba kapod az Alkímia kódjának feltörését, így 7.900 Ft megtakarítással kezdheted el a tanulást most.

 • CSOMAG: Online alapképzés (Ajándék: Hogyan változtasd meg a sorsod online bevezető előadás) 7.900 Ft kedvezménnyel! Azonnal kezdhető!

  27 800 Ft

  A komolyabb tanuláshoz az alapfogalmainkat kell első lépésként megismerned, mert ezekre épül minden további elmélet és gyakorlat. Ez az alapképzés csomag azt a három online képzést tartalmazza, amelyből mindent megtudhatsz. Ehhez a csomaghoz ajándékba kapod a  Hogyan változtasd meg a sorsod online előadást, így 7.900 Ft megtakarítással kezdheted el a tanulást most.

 • ARTHA – Az anyagi teremtőerő felszabadítása 1. rész (online képzés)

  18 000 Ft

  Ezen a workshopon az anyagvilágban való teremtés képességének a kulcsát kapod meg, amely segít az életed anyagi, pénzügyi harmóniáját megteremteni. Legyőzheted a halogatást, az „Idő Urává” válhatsz, képes leszel a szellemi utaddal harmonizáló munka vagy vállalkozás megteremtésére. A világot elárasztó felszínes okoskodás és irreális ígéretek helyett ez a képzés olyan mély összefüggésekre világít rá és olyan reális gyakorlati tudással ajándékoz meg, amihez még csak hasonlóval sem lehet találkozni.

 • ARTHA – Az anyagi teremtőerő felszabadítása 2. rész (élő workshop) Utolsó helyek!

  2023. február 5. (a febr. 4. már betelt) (szombat 10-18 óráig)
  18 000 Ft

  🎁​ AJÁNDÉK 2 előadás videón! Ez a haladó szintű élő workshop az ARTHA 1. online képzést folytatja új témákkal. Az elmélyült önismereti munka mellett transzformaív, misztikus mélységbe hatoló gyakorlatokban vehetsz részt, amelyek által az anyagiakhoz kapcsolódó szorongásaidtól és az önsorsrontó gondolataidtól örökre megszabadulhatsz. Olyan erőt kelthetsz életre magadban, amely képesé tesz arra, hogy helytállj a nehézségek közepette és kilábalj a krízisekből. Ennek a tananyagnak a segítségével puszta fantáziálás helyett valóban képes leszel a mentális erőddel az anyag síkján is teremteni.

 • CSOMAG: ARTHA – Az anyagi teremtőerő felszabadítása (online+élő) 3.000 Ft kedvezmény + 2 ajándék előadás

  33 000 Ft

  Az ARTHA képzésen az anyagvilágban való teremtés képességének a kulcsát kapod meg, amely segít az életed anyagi, pénzügyi harmóniáját megteremteni. Ez a haladó képzés két részből áll: az elméleti előadásokat online formában tartalmazza az 1. rész, a 2. rész pedig egy egész napos élő workshop, új ismeretekkel és élményszerű gyakorlatokkal. Ennek a tananyagnak a segítségével puszta fantáziálás helyett valóban képes leszel a mentális erőddel az anyag síkján is teremteni. Ide kattintva a kettőt egy CSOMAGBAN veheted meg, 3.000 Ft kedvezménnyel és ezen felül 🎁​ AJÁNDÉKBA adunk 2 előadást videón!

 • KARMA-feldolgozás (élő workshop) Most lehet jelentkezni!

  2023. március 4-5. szombat-vasárnap, 10-18 óráig
  36 000 Ft

  🎁​ AJÁNDÉK tanítás: BELÉPÉS A MISZTIKA BIRODALMÁBA címmel.
  Felejtsd el mindazt, amit eddig a karmáról hallottál, mert ha az igaz lenne, nem ilyen világban élnénk. Ismerd meg az igazságot és válj szabaddá! Ez a haladó képzés olyan intenzív, transzformatív élmény, amely az egész életedet képes azonnal jobbá tenni. Olyan önállóan is alkalmazható eszközöket kapsz, amellyel feloldhatod karmikus terheidet. Az itt átadott ismeretek nagyon fontos szerepet játszanak minden témánkban. Ha teheted ez legyen a következő, amit elvégzel!